Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Antrenorul Guus Hiddink, suspendat sase meciuri de federatia rusa

Publicat:

Guus Hiddink  Federatia rusa de fotbal l-a suspendat sase meciuri pe olandezul Guus Hiddink, pentru ca a îmbrâncit un arbitru în timpul ultimului sau meci ca antrenor al echipei .

Federatia de la Moscova a precizat ca sanctiunea va fi aplicata la meciurile din campionatul rus, în cazul în care Hiddink va reveni ca tehnician în aceasta tara.

Luni, Guus Hiddink a demisionat în mod neasteptat, dupa înfrângerea suferita de Anji în fata echipei românului , (1-2). Olandezul,…

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Justitia spaniola cere cinci ani de inchisoare pentru antrenorul echipei Real Madrid: De ce este acuzat

17:21, 13.06.2024 - Antrenorul echipei Real Madrid, Carlo Ancelotti, se afla in vizorul justitiei spaniole. Italianul risca cinci ani de inchisoare pentru o evaziune fiscala estimata la peste un milion de euro, relateaza RMC Sport,citat de news.ro .

Antrenorul Massimiliano Allegri (Juventus), suspendat dupa ce a fost eliminat in finala Cupei Italiei

22:25, 16.05.2024 - Massimiliano Allegri, antrenorul lui Juventus Torino, a fost suspendat doua meciuri de Federatia italiana de fotbal (FIGC) dupa ce a fost eliminat in finala Cupei Italiei, castigata miercuri de echipa sa pe Stadionul Olimpic din Roma, informeaza AFP, potrivit Agerpres.

Dan Petrescu, spectacol dupa revenirea la CFR CLuj: „Asta e marea problema a echipei. Daca eram eu aici sezonul acesta, nu se intampla așa ceva”

00:15, 06.05.2024 - CFR Cluj - Rapid 3-2. Dan Petrescu a revenit cu victorie pe banca ardelenilor și a analizat partida caștigata in Gruia impotriva giuleștenilor. Petrescu e nemulțumit ca nu are mai mulți jucatori de nivelul lui Daniel Birligea și Philip Otele și a declarat ca daca ar fi fost la CFR de la inceputul sezonului…

FOTO Aproape de o tragedie in semifinala Conference League. Un fan al echipei Aston Villa a suferit un stop cardiac

10:55, 03.05.2024 - Un fan al echipei Aston Villa a suferit un stop cardiac la pauza semifinalei Conference League cu Olympiakos. Startul reprizei secunde a fost amanat ca urmare a acestui incident, relateaza RMC Sport.Suporterul a suferit un atac de cord la fluierul de final al primei reprize.

„Mister, bine ai revenit in Gruia! ” CFR Cluj a anunțat revenirea lui Dan Petrescu pe banca tehnica

19:36, 30.04.2024 - Clubul CFR 1907 Cluj a anunțat marți revenirea antrenorului Dan Petrescu pe banca tehnica a echipei. Noul sau contract va intra in vigoare incepand cu data de 1 iunie. Pana atunci, tehnicianul va superviza activitatea echipei doar la antrenamente, neavand

Selectionerul Belgiei, Domenico Tedesco, candidat la postul de antrenor al echipei AC Milan

14:20, 25.04.2024 - Germano-italianul Domenico Tedesco, actualul selectioner al Belgiei, este unul dintre candidatii la postul de antrenor al echipei italiene de fotbal AC Milan, anunta Gazzetta dello Sport, citata de agentia DPA, potrivit Agerpres.

Guvernul de la Madrid va face totul pentru redresarea acestei situatii inacceptabile de la Federatia spaniola de fotbal

19:15, 16.04.2024 - Guvernul de la Madrid "va face totul pentru redresarea acestei situatii inacceptabile" de la Federatia spaniola de fotbal (RFEF), a afirmat marti secretarul de stat pentru Sport, Jose Manuel Uribes, citat de AFP, potrivit Agerpres.

Handbalistele satmarene au pierdut in fața echipei Unirea Sanicolau Mare

20:16, 24.03.2024 - Echipa de handbal feminin de la Clubul Sportiv Municipal Olimpia Satu Mare a inceput cu stangul aventura in Grupa Valoare a campionatului junioarelor II. Elevele antrenorului Ciprian Marieș au intalnit duminica in Sala de Sport LPS-Ecaterina Both formația Unirea Sannicolau Mare, echipa de pe locul 2…


Ce parere ai despre aceasta stire?