Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Antonio de la Mireasa intervine între Maria și Alex. Noul concurent își dorește să o cunoască mai bine: „Am simțit să îi iau apărarea” / VIDEO

Publicat:

Maria a intrat de scurt timp in casa Mireasa și a primit mai multe intrebari din partea lui Alex, pe care noua concurenta le-a catalogat ca deplasate. Ulterior, Antonio a intervenit intre cei doi și i-a luat apararea Mariei, spunand ca iși dorește sa o cunoasca mai bine.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa. Motive de cearta intre Maria și Ștefan. Concurenta i-a atras atenția iubitului ei: „Ma irita cand imi spui asta” / VIDEO

00:11, 20.04.2024 - Apar tensiuni in cuplul format din Maria și Ștefan. Concurenta a fost deranjata de comportamentul iubitului ei, pe care l-a avut fața de o alta domnișoara din competiție. Aceasta i-a reproșat mai multe cuvinte și au reușit sa ajunga la o concluzie care ii va ajuta pe viitor.

Mireasa - Capriciile Iubirii. Ștefan i-a marturisit Mariei ca a fost amant! Concurenta a aflat informații incediare: ”Nu ești deloc ceea ce pari” / VIDEO

20:36, 17.04.2024 - A inceput șirul marturirilor la Mireasa! Ștefan a luat-o prin surprindere pe Maria, cand i-a dezvaluit ca a avut o relație de iubire, dar in care a fost amant. Concurenta a aflat informații incediare despre el, pentru care i-a cerut, insa, explicații!

Mireasa sezonul 7. Ce mai face și cum arata Giulia, concurenta cu care Antonio se saruta dupa desparțirea de Maria

16:16, 01.04.2024 - Giulia este una dintre fostele concurente de la Mireasa sezonul 7. Nu a fost in competiție de la inceput, iar pentru scurt timp a fost intr-o cunoaștere cu Roberto, apoi a format un cuplu cu Zian. Dupa ce au decis ca nu se potrivesc, ea și-a aratat interesul pentru Antonia.

Mireasa - Capriciile iubirii. Cristi a fost eliminat. Regreta sau nu ca nu a reușit sa o cunoasca mai bine pe Eliza, singura fata cu care a interacționat mai mult

21:40, 15.03.2024 - Cristi și-a dorit sa fie eliminat și așa s-a și intamplat. Concurentul a fost propus spre nominalizare de cele mai multe fete, inclusiv Eliza, singura tanara de care s-a apropiat mai mult in competiție.

Maria de la Mireasa, sezonul 7, urmeaza sa devina mama? Detaliul care i-a pus pe fani pe ganduri / FOTO

21:21, 17.02.2024 - Maria de la Mireasa, sezonul 7, și-au pus fanii pe ganduri cu ultima fotografie facuta publica pe rețelele sociale. Ei bine, fosta concurenta a emisiunii de la Antena 1 a publicat, de curand, pe pagina sa de Instagram o imagine care a ridicat multe semne de intrebare. Iata ce a postat tanara!

Mireasa, sezon 7. Maria și Antonio, escapada la munte alaturi de Amir. Susținatorii au observat un detaliu care i-a pus pe ganduri

18:25, 17.02.2024 - Maria și Antonio, foștii caștigatori ai sezonului 7 Mireasa, au plecat la munte, alaturi de Amir, fiul tinerei. Soții Anghel au publicat pe rețelele sociale imagini superbe. Una dintre ele i-a pus pe ganduri pe susținatorii lor.

Acces Direct. Fosta soacra a Mariei intervine in scandalul dintre cei doi, dupa ce l-a acuzat ca a pacalit-o. Barbatul și-ar fi cumparat mașini din banii ei / VIDEO

17:40, 31.01.2024 - Maria il acuza pe fostul iubit ca a pacalit-o și ca a ajuns sa se imprumute la banca, din cauza lui. In prezent, femeia are rate lunare de platit, dar și un copil de crescut. Despre planul lui ar fi știut și mama fostului iubit, care este deranjata de declarațiile Mariei.

Mireasa, sezon 9. Conflict in direct intre Maria și Cristian, dupa task-ul alinierii: „Ar trebui sa-ți masori cuvintele”

12:10, 27.01.2024 - Task-ul alinierii din sezonul 9 Mireasa nu a ramas fara discuții și reacții. Delia a explicat gestul de a nu accepta sa-l ia de mana pe Dediș, iar Cristian și-a spus parerea despre absența unei fete care sa-și doreasca un date cu el. Replica lui Cristian a starnit o reacție acida din partea Mariei.


Ce parere ai despre aceasta stire?