Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Antonia și-a îmbrățișat fetița sub ochii "bodyguarzilor"

Publicat:

Aflata in plin proces cu fostul sau sot, , pentru custodia fetitei lor in varsta de 3 ani, Antonia a profitat de concertul pe care l-a avut weekendul trecut intr- un club din Roma si a tras o fuga pana in Napoli, acolo unde locuieste micuta sa, impreuna cu familia tatalui ei. Revederea a fost una in lacrimi, artista plangand cand si-a strans din nou fata in brate, dupa o pauza de cinci luni. Cum bunicii se tem ca artista sa nu fuga cu fetita, Antoniei nu i s-a permis sa ramana singura cu aceasta, in spatiul public.

Artista a plans incontinuu

Antonia e foarte…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa – Capriciile Iubirii. Acuzații grave la adresa Antoniei! Care ar fi fost adevaratul motiv pentru care ar fi venit in emisiune iubita lui Cristian Marinescu: ”Sa se vindece de...” / VIDEO

20:11, 15.05.2024 - Antonia a fost pusa la zid de Andrada, dar nu s-a lasat intimidata de acuzațiile grave! Fosta concurenta ar fi aflast informații compromițatoare despre iubita lui Cristian Marinescu, pe care le-a facut publice in cadrul emisiunii. Iata cum se apara Antonia și care ar fi adevarul!

Mireasa sezon 9, 14 mai 2024. Cum a comentat Antonia captura de ecran in care apare alaturi de foști concurenți: „Nu e live”

16:45, 14.05.2024 - Simona Gherghe i-a aratat Antoniei o captura de ecran in care apare ea cu foști concurenți. Iubita lui Cristian a spus ca ea nu a intrat live pe rețelel sociale in perioada in care a fost eliminata din sezonul 9 Mireasa. Antonia s-a intors in casa dupa 10 zile, la dorința lui Cristian.

Ce relație are Alex Velea cu cei doi baieți ai sai. „La mine vin cu toate prostiile. Atunci o bag pe nevasta-mea la inaintare”

14:05, 24.04.2024 - Antonia și Alex Velea formeaza un cupu din 2012 și au impreuna doi baieti, pe Dominic, care s-a nascut in 2014 și Akim, nascut in 2016. Fetița artistei din primul mariaj, Maya, are deja 14 ani. Invitat in podcastul „DA BRAVO! by Mihai Bobonete”, Alex Velea a spus cum iși cresc el și Antonia baieții,…

Mireasa – Capriciile Iubirii. Antonia, criza de nervi inainte de petrecere. Concurenta a fost calmata de iubitul ei, Cristian: ”Arat ingrozitor, imi vine sa plang” / VIDEO

20:35, 22.04.2024 - Antonia a trecut printr-o criza de nervi inainte de petrecerea de sambata seara. Deși s-ar fi așteptat sa fie pregatita pentru distracție și nerabdatoare sa iși petreaca timpul cu iubitul ei, alte detalii i-au atras atenția Antoniei. Doar Cristian a mai reușit sa o calmeze.

Mireasa sezon 9, 1 aprilie 2024. Antonia, surprinsa in timp ce interacționa cu Valentin. Cum a reacționat Cristian

15:00, 01.04.2024 - Cristian i-a atras atenția Antoniei cu privire la interacțiunile sale cu Valentin, fostul ei iubit. In emisia live de Mireasa de pe 1 aprilie 2024 au fost difuzate imagini cu dialogul dintre Cristian și Antonia.

Imagini rare cu baieții Antoniei și ai lui Alex Velea. Dominic și Akim au avut parul vopsit in vacanța de vara

11:05, 27.03.2024 - Antonia și Alex Velea au impreuna doi baieți, pe Dominic și Akim. Micuții sunt pasionați de muzica la fel ca parinții lor celebri. In varsta de 34 de ani, cantareața Antonia e mama a trei copii. Din mariajul cu Vincenzo Castellano o are pe Maya, care are 13 ani și traiește in Italia cu familia tatalui…

Decizie definitiva in dosarul impresarului care a tarat-o pe Antonia intr-un scandal penal

23:45, 17.03.2024 - Radu Mușetescu, impresarul pervers inchis pentru lipsire de libertate și viol, condamnat și pentru ca a comis escrocherii in numele Antoniei, ramane cu pedeapsa definitiva, dupa ce judecatorii au respins revizuirea dosarului.

Cum arata casa de sute de mii de euro a Antoniei și lui Alex Velea. Este ca in filme FOTO

13:26, 21.02.2024 - Alex Velea și Antonia traiesc o frumoasa poveste de iubire de ani buni. Au o familie minunata, impreuna au adus pe lume doi copii, iar de curand și-au indeplinit un vis important. Și-au cumparat casa pe care și-au dorit-o mereu, o vila de lux, care ar valora cateva sute de mii de ore. Antonia și […]…


Ce parere ai despre aceasta stire?