Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Antonia, primele declaraţii despre relaţia cu Alex Velea

Publicat:

"Eu sunt bine, zambesc, sunt bine. Nu va mai pierdeti timpul cu prostii", a spus foarte iritata Ana, sotia lui , pentru emisiunea "Wow biz", din reactia careia este clar ca lucrurile nu sunt tocmai bune intre ea si sotul ei, de care s-a despartit foarte rece si distant la finalul filmarilor pentru videoclipul "Marfa tare".

De cealalta parte, Antonia a avut o reactie linistita, dar pe masura ce intrebarile legate de legatura ei cu se inteteau, si-a cam pierdut cumpatul, dovada ca ascunde ceva sau ca subiectul este stanjenitor.

Vezi continuarea pe libertatea.ro.…

Citeste articolul mai departe pe unica.ro…  

Sursa articol: unica.ro


Stiri pe aceeasi tema

Florin Piersic, primele declarații de pe patul de spital! Ce ganduri a transmis marele actor: "Mai am de spus multe povești..." 

19:36, 13.05.2024 - Starea de sanatate a lui Florin Piersic este tot mai buna de la o zi la alta. Recent, marele actor a transmis un mesaj de pe patul de spital. A ținut sa mulțumeasca in primul rand cadrelor medicale care s-au ocupat de problemele lui de sanatate, dar și celor care i-au fost alaturi cu gandul și s-au…

Star Matinal. Cat de geloasa este Lavinia Parva in relația cu Ștefan Banica Jr. Bruneta, declarații din intimitate: ”Este unul dintre cei mai frumoși barbați...” a

13:20, 13.05.2024 - Lavinia Parva și Ștefan Banica Jr. formeaza un cuplu de senzație in showbiz-ul din Romania. Sunt casatoriți din anul 2017, iar de atunci și-au format o familie perfecta. Știind cat de cunoscut și apreciat de doamne și domnișoare este soțul ei, Lavinia Parva a dezvaluit daca este geloasa sau nu in casnicie!

Mihai Albu, diagnosticat cu cancer! Cunoscutul designer a fost operat in urma cu puțin timp. Primele declarații

15:10, 09.05.2024 - Mihai Albu a fost diagnosticat cu cancer! Cunoscutul designer a fost supus unei intervenții in urma cu puțin timp! Primele declarații facute pe o rețea de socializare despre starea lui de sanatate.

Cristina Cioran, primele declarații dupa ce a cerut ordin de protecție impotriva lui Alex Dobrescu: „Fetița mea este prioritatea mea”

12:50, 15.04.2024 - Cristina Cioran a facut plangere la poliție impotriva lui Alex Dobrescu, tatal fiicei sale, și a cerut ordin de protecție. Vedeta a facut primele declarații despre aceasta situație și a precizat ca dorește prelungirea ordinului de protecție.Cristina Cioran este mai hotarata ca niciodata sa faca orice…

Știrile Antena Stars. Cum petrece Antonia de ziua ei de naștere. Ce cadou a primit de la Alex Velea. Declarații exclusive: „Exact pe placul meu”

16:31, 12.04.2024 - Antonia este sarbatorita zilei. Artista a implinit astazi 35 de ani și spune ca și-a dorit ceva diferit pentru ziua de naștere din acest an, asta pentru ca iși dorește sa petreaca mai mult timp alaturi de familie.

Romania și-a aflat adversarele din preliminariile EURO 2026. Primele declarații ale selecționerului George Buricea

20:55, 21.03.2024 - Nationala de handbal masculin a Romaniei se va lupta pentru calificarea la Campionatul European din 2026 cu Portugalia, Polonia si Israel, in urma tragerii la sorți de astazi. Romania a fost repartizata in Grupa a 8-a a preliminariilor EHF EURO 2026, in urma traegrii la sorti efectuata, joi, la Copenhaga.…

Crima hotel Padina. Agresorii raman in arest preventiv. Un barbat de 41 de ani, tata a 2 copii, a fost ucis in urma unui conflict spontan

14:40, 19.03.2024 - "Solutia pe scurt: (...) respinge ca nefondate contestatiile declarate de inculpatii Marin Laurentiu, Marin Louis-Justin si Marin George Armando, impotriva incheierii penale din camera de consiliu de la data de 07.03.2024 pronuntata de judecatorul drepturi si libertati din cadrul Tribunalului Dambovita.…

Tatal celor trei copii morți in incendiul din Bologna a facut primele declarații! Fostul soț al Ștefaniei este in șoc: ”Trebuia sa ii...”

12:50, 18.03.2024 - Tatal copiilor morți din Bologna a rupt tacerea! Barbatul este devastat de durere și trece prin momente cumplite de cand a aflat de tragedie. Acesta nu mai locuia cu mama copiilor lui, ci a aflat ca Ștefania și micuții au murit la puțin timp de la tragedie. Barbatul a facut primele declarații.


Ce parere ai despre aceasta stire?