Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Antonia, mesaj fără precedent. S-a enervat rău de tot, toți au văzut-o

Publicat:

Antonia pare ca a facut bilanțul anului 2020. Artista a publicat un mesaj cu referire la unele nereguli in ceea ce privește noua generație. Admiratorii ei sunt de parere ca adnotarile sale au o traiectorie directa, ce duce spre . Antonia, mesaj cu subințeles pentru ? Chiar daca spiritul Craciunului s-a simțit in […] The post Antonia, mesaj fara precedent. S-a enervat rau de tot, toți au vazut-o appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce mesaj a transmis Antonia de la Mireasa, sezonul 9. Ieri, concurenta a fost eliminata din competiție / FOTO

14:15, 27.04.2024 - In cursul zilei de ieri, iubita lui Cristian a fost eliminata din casa Mireasa, sezonul 9. Cu lacrimi in ochi, Antonia și iubitul ei și-au luat ramas-bun. Vizibil copleșiți de durere, cei doi au fost nevoiți sa se desparta dupa ce publicul a decis ca tanara sa iasa din competiție. 

Fiica Giuliei Anghelescu și a lui Vlad Huidu a implinit 12 ani. Ce mesaj special a transmis cantareața: „Mulțumesc ca m-ai ales”

13:30, 09.04.2024 - A fost zi de sarbatoare in familia Giuliei Anghelescu și a lui Vlad Huidu! Antonia, fiica lor, a implinit 12 ani. Iata imagini superbe de la ziua de naștere a fetei foștilor concurenți de la America Express!

Rugby – Divizia Naționala. CSM Suceava a pierdut rezonabil, fața de sezonul precedent, la Constanța

10:40, 09.04.2024 - La finele acestei saptamani, CSM Suceava a disputat primul meci din acest sezon competițional al Diviziei Naționale de rugby. Dupa doua sezoane chinuitoare in Liga Naționala, acolo unde a jucat cu echipe profesioniste, formația suceveana a debutat tot in compania unei de același profil, dar care nu…

Situatie fara precedent in familia regala: regele si viitoarea regina lupta impotriva cancerului. Marea Britanie e in soc

08:46, 23.03.2024 - Dupa ce Catherine Middleton, prințesa de Wales, a dezvaluit vineri ca a fost diagnosticata cu cancer și se afla in „primele etape” ale tratamentului, Marea Britanie si nu numai este in soc.

Ce mesaj i-a transmis Lino Golden logodnicei sale de ziua ei de naștere. Delia a primit o urare inedita de la alt cantareț | VIDEO

20:10, 10.03.2024 - Delia, logodnica lui Linon Golden și-a sarbatorit ziua de naștere, iar cantarețul s-a asigurat ca este primul care ii face urarile. La ce coleg de breasla a apelat pentru a-i face o surpriza partenerei sale.

Lino Golden, mesaj romantic de ziua iubitei sale, Delia. Ce i-a transmis fostul concurent de la Power Couple Romania: ”Te iubesc cel mai mult” / FOTO

15:40, 10.03.2024 - Lino Golden și Delia Salchievici au o relație frumoasa de doi ani. Artistul i-a facut o urare speciala iubitei sale cu ocazia zilei de naștere. Cu toate ca aniversarea este maine, pe 11 martie, și-a dorit sa fie primul care o felicita și i-a transmis cele mai profunde sentimente pe care le are.

Gabriela Firea,​​​​​​​ despre faptul ca nu exista buget in Capitala: Blocaj fara precedent

15:55, 08.03.2024 - ​​​​​​​Primaria Capitalei este intr-un blocaj fara precedent, lasata fara buget chiar de catre primarul general, acuza fostul edil al Bucureștiului, Gabriela Firea, dupa ce bugetul propus de Nicușor Dan nu a trecut de votul consilierilor generali.

In 2023: Peste 34.600 dosare noi la Tribunalul Maramureș și judecatoriile din județ

08:06, 19.02.2024 - aluIn anul 2023, Tribunalul Maramures si instantele din aria de competenta a acestuia au fost sesizate cu judecarea a 34.642 dosare nou intrate, in creștere fata de anul 2021, cand numarul dosarelor nou intrate a fost de 29.879 si in crestere fata de anul 2022 cand numarul dosarelor nou intrate a fost…


Ce parere ai despre aceasta stire?