Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ANRE, despre criza de la Apă-Canal: În tarifele aprobate au fost și sunt incluse toate cheltuielile necesare pentru consumul curent

Publicat:

In contextul declarațiilor recente, lansate in spațiul public privind situația economico-financiara și riscurile in activitatea S.A. „Apa-Canal Chișinau”, Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a venit cu unele precizari.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Benzina se ieftineste, dupa valul de scumpiri constante: Cat va costa maine motorina

12:15, 02.05.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 3 mai. Astfel, prețul benzinei se ieftinește cu 15 bani, dupa valul de scumpiri constante. Și motorina va fi mai ieftina.

Benzina, mai scumpa și maine: TOP 3 stații unde gasesti cele mai mici prețuri la carburanți

12:10, 16.04.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 17 aprilie. Astfel, benzina se scumpește cu inca 2 bani, iar prețul motorinei scade cu 4 bani.

Aprilie a venit cu noi scumpiri la benzina: Cat va costa maine motorina

12:16, 01.04.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 2 aprilie. Astfel, benzina va fi mai scumpa cu 4 banuți, iar motorina mai ieftina cu un ban.

Noile tarife la caldura intra, de astazi, in vigoare: Hotararile ANRE, publicate in Monitorul Oficial

13:40, 21.03.2024 - Noile tarife la energia termica, aprobate de Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica, la 19 martie, intra, de astazi, in vigoare. Hotararile ANRE au fost publicate in Monitorul Oficial.

Benzina si motorina se scumpesc maine: TOP 3 stații unde gasesti cele mai mici prețuri

12:15, 19.03.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica anunța pentru maine, 20 martie, prețuri mai mari la carburanți. Astfel, pentru un litru de benzina șoferii vor plati cu 7 bani mai mult, iar pentru cel de motorina - cu 6 bani.

Tarifele la lumina vor fi revizuite. Vom plati mai mult pentru lumina

12:30, 15.03.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica urmeaza sa revizuiasca tarifele la energia electrica saptamina viitoare. Și deși, „Premier Energy” și „Furnizarea Energiei Electrice Nord” au solicitat majorarea tarifelor, in proiectele supuse aprobarii, publicate de ANRE, tarifele la lumina ar urma…

Tariful la caldura și lumina ar putea fi redus

14:15, 13.03.2024 - Tarifele pentru energia electrica și pentru caldura ar putea fi micșorate. Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a publicat proiectele de hotarire in acest sens. Astfel, consumatorii casnici din centrul și sudul țarii vor plati pentru lumina cu cinci bani mai puțin decit in prezent,…

Premier Energy este gata sa reduca tarifele la energia electrica

14:15, 29.02.2024 - Tarifele la energia electrica pentru consumatorii din centrul și sudul Republicii Moldova, deserviți de Premier Energy, ar putea scadea ușor, in loc de creșterea de 16% anunțata anterior. Acest lucru rezulta din noile calcule pe care Premier Energy le-a transmis Agenției Naționale pentru Reglementare…


Ce parere ai despre aceasta stire?