Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Anne Hathaway este insarcinata

Publicat:

va deveni mama pentru prima data. Potrivit presei internationale, actrita si logodnicul ei, , le-au dat vestea cea mare familiilor si prietenilor apropiati, joi, in timpul unei cine.

"Nu numai ca Anne si Adam au mers cu parintii la cina, dar se pare ca au facut un anunt foarte important, care i-a bucurat pe toti cei prezenti. Mai mult, in timp ce toata lumea bea vin la cina, Anne Hathaway a preferat sa nu bea alcool iar acest lucru este un semn al faptului ca actrita ar putea fi insarcinata", a declarat o sursa.

Anne Hathaway si …

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Anca Dinicu este insarcinata! „Mai bine aflați de la mine”. Actrița și-a prezentat și iubitul. Cine este viitorul tatic / FOTO

11:50, 01.06.2024 - Anca Dinicu traiește momente unice de cand a aflat ca este insarcinata pentru prima data, veste pe care a impartașit-o cu fanii astazi, de Ziua Copilului. Actrița s-a afișat alaturi de iubit, fericiți de noua etapa din viața lor.

Justin și Hailey Bieber vor deveni parinți! Soția celebrului cantareț este insarcinata / VIDEO

23:25, 09.05.2024 - Este vestea momentului in showbiz-ul internațional! Justin și Hailey Bieber vor deveni parinți! Soția celebrului cantareț este insarcinata cu primul lor copil. Iata ce au postat cei doi soți pe rețelele de socializare, dar și cum au dat marea veste!

O tanara insarcinata, disparuta dupa ce a urcat intr-o masina la ocazie, a fost gasita moarta

17:35, 21.04.2024 - Ana-Maria Guja, tanara insarcinata care a disparut dupa ce a fost luata la ocazie si care a fost cautata de 900 de oameni timp de o saptamana, a fost gasita moarta. Presupusul criminal ar fi un fost polițist, cel care a luat-o pe fata la ocazie. Citește și: Politistii au retinut peste 1.100 de permise…

Cum arata Alina Ceușan insarcinata in 5 luni. Imaginile speciale postate de influencerița / FOTO

16:05, 15.04.2024 - Alina Ceușan traiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei și asta pentru ca este insarcinata pentru a doua oara, iar peste doar 4 luni iși va ține bebelușul in brațe pentru prima data. Pe rețelele de socializare, influencerița a postat imagini speciale cu burtica de gravida. Iata cum…

Valeri Kuzmin, ambasadorul Rusiei la București, și-a incheiat misiunea diplomatica in Romania: „A plecat definitiv la Moscova”

17:45, 11.04.2024 - Valeri Kuzmin, 70 de ani, și-a incheiat misiunea diplomatica in Romania și a plecat definitiv la Moscova, a informat, joi, 11 aprilie, Ambasada Rusiei la București, intr-o informare pe pagina oficiala de Facebook.„Astazi, Excelența Sa Valeri Kuzmin, Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Federației…

Ilinca Simion este insarcinata in 7 luni. Cum arata acum și cand va deveni tata George Simion / FOTO

21:50, 26.03.2024 - Ilinca Simion este insarcinata in aproximativ 7 luni. Iata cum arata acum partenera de viața a lui George Simion, dar și in ce luna va urma sa nasca. Ce imagine a postat pe o rețea de socializare astazi.

Ramona Pauleanu este insarcinata pentru a doua oara. Partenerul prezentatoarei TV a transmis primul mesaj. „Sa speram ca totul este in regula”

17:05, 21.03.2024 - Ramona Pauleanu și avocatul Adrian Cuculis vor deveni din nou parinti, dupa ce in urma cu doi ani s-au nascut gemenii lor. Prezentatoarea TV este insarcinata in trei luni și jumatate.Prezenta ei in emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV, a atras atenția prin simplul fapt ca sacoul verde pe care…

Barbat de 30 de ani arestat dupa ce a violat o minora de 15 ani. Fata a ramas insarcinata

12:50, 05.03.2024 - Un barbat in varsta de 30 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile dupa ce a violat o minora in varsta de... The post Barbat de 30 de ani arestat dupa ce a violat o minora de 15 ani. Fata a ramas insarcinata appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .


Ce parere ai despre aceasta stire?