Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Angelina Jolie, dezvăluiri emoționante la 15 ani de la moartea mamei sale: "Sunt la o lună distanță de vârsta la care mama a fost diagnosticată cu cancer”

Publicat:

Prin cea mai recenta postare pe rețelele sociale, și-a impresionat profund fanii, pana la lacrimi, publicand o fotografie rara in care apare alaturi de mama sa, la 15 ani de la trecerea in neființa a lui .

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Barbat arestat dupa ce si-a strangulat mama imobilizata la pat

19:20, 05.04.2024 - Un barbat a fost arestat preventiv dupa ce și-a strangulat mama, in varsta de 88 de ani. El a sunat la 112 anuntand ca mama sa a murit. Crima a avut loc in urma cu doua saptamani, insa anchetatorii l-au pus sub acuzare pe barbat abia dupa ce necropsia a aratat ca moartea femeii a fost una violenta.…

Iuliana Tudor, declarații emoționante dupa moartea mamei sale. Cum a reușit peste suferința: ”E o lupta” / VIDEO

16:25, 29.03.2024 - Pierderea mamei sale a fost unul dintre cele mai grele momente ale vieții sale, insa peste care a reușit sa treaca. Prezentatoarea TV a facut declarații emoționante despre cum a reușit sa accepte ca mama ei nu mai este și sa iși revina din suferința.

Kate Middleton a fost diagnosticata cu cancer

20:45, 22.03.2024 - Kate Middleton, prințesa de Wales, soția moștenitorului coroanei britanice, a anunțat ca a inceput tratamentul inițial dupa un diagnostic de cancer, boala pe care a descoperit-o in testele de dupa intervenția chirugicala din ianuarie, relateaza BBC.

Actrița celebra, diagnosticata cu cancer la san! A suferit operație de dubla mastectomie: ”Cele mai grele momente”

15:40, 14.03.2024 - O actrița cunocuta la nivel internațional a primit un diagnostic crunt din partea medicilor. A aflat ca are cancer in urma evaluarii scorului pentru riscul de cancer la san, efectuat de medicul sau. Dupace rezultatul a fost pozitiv, a trecut prin mai multe operații timp de un an.

Power Couple Romania, 11 martie 2024. Ce dezvaluiri emoționante a facut Emi de la Noaptea Tarziu despre greutațile din liceu

23:25, 11.03.2024 - Emi de la Noaptea Tarziu a facut dezvaluiri emoționante despre greutațile din liceu in ediția 16 din Power Couple Romania, de pe 11 martie 2024. O mulțime de oameni sufera de aceeași afecțiune care i-a ridicat mari probleme la proba de 5000 de euro.

Catalin Bordea, marturisire dureroasa despre moartea mamei. O raceala a doborat-o: „Ma gandeam la glume, ce a spus fiecare. Un mecanism de autoaparare”

09:45, 07.03.2024 - La inceputul anului, Catalin Bordea și-a pierdut mama. Femeia a incetat din viața, la numai 55 de ani, dupa ce s-a luptat cu o boala nemiloasa: cancerul. Recent, comediantul a facut noi dezvaluiri dureroase despre moartea celei care i-a dat viața. Catalin Bordea, marturisire dureroasa despre moartea…

Catinca Roman, prima declarație dupa moartea mamei sale. Cum va fi inmormantata Mioara Roman și cine se va ocupa de tot

15:10, 23.02.2024 - Catinca Roman a facut primele declarații, dupa ce Mioara Roman, mama ei, a murit la 83 de ani. Fosta soție a lui Petre Roman s-a stins din viața, noaptea trecuta, la caminul de batrani din Snagov, unde era internata de cateva luni.

Oana Roman, mesaj dureros dupa moartea mamei sale

08:50, 23.02.2024 - Mioara Roman, pe numele de fata Mioara Georgescu, s-a stins din viața la varsta de 83 de ani, noaptea trecuta, la azilul din Snagov unde fusese internata de cateva luni.  A murit Mioara Roman. Suferea de boli grave și fusese internata intr-un azil de batrani din Snagov Oana Roman a transmis un mesaj…


Ce parere ai despre aceasta stire?