Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Angela Rusu, în ipostaze incendiare, alături de soțul ei: „Am filmat un moment în dormitor, foarte sexy” / VIDEO

Publicat:

lanseaza in premiera piesa  "Te iubesc la fel", cu o coloana sonora diferita fața de stilul muzical cu care ne-a obișnuit pana acum. Versurile reprezinta reinnoirea juramintelor dintre ea și soțul ei Marius, care apare pentru prima data intr-un videoclip, iar scenele dintre cei doi sunt explozive. Artista a recunoscut ca este pentru prima oara cand accepta cadre atat de delicate. 

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cabral, primele declarații dupa ce a fost surprins din nou cu o femeie in toiul nopții: „Ar fi ieșit niște probleme in familie?”

14:10, 21.05.2024 - Cabral a reacționat și a facut primele declarații dupa ce in presa au aparut noi imagini cu el și o alta femeie. Prezentatorul de la PRO TV a explicat ce s-a intamplat, de fapt.De 1 Mai, Cabral a petrecut intr-un club de fițe din Mamaia, in timp ce Andreea Ibacka a preferat sa ramana acasa cu cei doi…

Imagini rare cu Cristina Ciobanașu și iubitul ei! Actrița s-a filmat in ipostaze romantice alaturi de Alexandru Mureșan: ”Un moment...” / VIDEO

08:45, 09.05.2024 - Cristina Ciobanașu formeaza un cuplu cu Alexandru Mureșan deja de peste doi ani, dar rare ori fanii ei au avut ocazia sa ii vada in astfel de ipostaze. Iubitul actriței este o persoana discreta cand vine vorba despre camerele de filmat, dar iata ca ea a reușit sa surprinda cateva momente romantice!

Unde locuiește Carmen Grebenișan dupa desparțirea de soțul ei. Decizia de ultim moment luata de fosta concurenta Asia Express

19:10, 11.04.2024 - Carmen Grebenișan a luat o decizie importanta dupa ce a anunțat desparțirea de Alex Militaru. Se pare ca intre cei doi nu mai e cale de impacare pentru ca frumoasa blondina tocmai s-a mutat din casa in care locuiau impreuna. Primele imagini cu apartamentul de lux in care sta Carmen Grebenișan.

Loredana Groza, show de zile mari. In ce ipostaze incendiare a fost surprinsa artista intr-un club din București

14:15, 18.03.2024 - Loredana Groza este una dintre cele mai appreciate și talentate artiste ale momentului. Frumoasa cantareața in varsta de 53 ani continua sa faca furori in cluburi cu show-urile ei muzicale.

Jador s-a afișat alaturi de noua iubita, Oana Ciocan! In ce ipostaze romantice s-au filmat cei doi / VIDEO

12:40, 16.03.2024 - Jador iubește din nou! Dupa luni intregi in care a suferit in urma desparțirii de Alexandra Dobbia, iata ca artistul și-a regasit liniștea in brațele altei femei! Cantareațul s-a afișat alaturi de noua cucerire, Oana Ciocan, in ipostaze romantice!


Ce parere ai despre aceasta stire?