Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Angajaţii MAI vor beneficia de decontarea concediului de odihnă

Publicat:

Angajatii Ministerului Afacerilor Interne (MAI) vor beneficia in acest an de decontarea serviciilor de care beneficiaza in perioada concediului de odihna, in unitati turistice aflate pe teritoriul Romaniei, in limita a 1.450 de lei, iar banii nu vor fi luati in calcul la limitarea sporutilor prevazute de lege, a anuntat, sambata MAI. Decizia a fost luata intrucat politistilor, militarilor si personalului civil din minister nu li se puteau acorda vouchere de vacanta, titreaza News.ro. Potrivit unui comunicat de presa transmis, sambata, de reprezentantii MAI, in acest an, politistilor, militarilor…

Citeste articolul mai departe pe vocea.biz…  

Sursa articol: vocea.biz


Stiri pe aceeasi tema

Lupta intre viceprimar si primar la Peciu Nou, pe Legea 544 continua. Se pare ca seful comunei nu prea are chef sa ofere terenuri tinerilor, conform legii

13:31, 03.05.2024 - A trecut un an si jumatate de cand mai multi tineri din Peciu Nou au depus cereri pentru a primi teren, unde ar urma sa isi intemeieze un camin. Niciun raspuns din partea primarului Gabriel Dragan, care pare foarte ocupat. Cel putin asa spune viceprimarul Nicoleta Grubacichi, care explica situatia:…

Caz modern de inițiere de suferințe. Marcel Ciolacu nu vrea sa aplice legea pentru urmașii romanilor persecutați etnic in 1940

09:31, 15.04.2024 - Primul ministru al Romaniei, Marcel Ciolacu, nu vrea sa aplice Legea 154/2021 și pentru urmașii romanilor persecutați etnic și expulzați in 1940. Legea 154/2021 iși produce efectele doar pentru minoritari. Legea 154/2021 este prorogata mereu de 3 ani incoace doar pentru romani. An de an, in luna decembrie,…

Sporurile bugetarilor: Nu dispar, se transforma

17:06, 08.04.2024 - Senatul a adoptat tacit, luni, un proiect de lege care prevede modificarea Legii salarizarii personalului platit din fonduri publice in sensul ca sporurile pentru conditiile de munca sa fie incluse in salariul de baza. Nota de adoptare tacita a propunerii legislative, pentru care termenul de dezbatere…

Guvernul a adoptat o ordonanta de urgenta care modifica legea privind statutul cadrelor militare. Ce urmarește demersul legislativ

19:05, 28.03.2024 - Executivul a adoptat, joi, o ordonanta de urgenta pentru modificarea si completarea Legii nr. 80/1995 privind statutul cadrelor militare. Actul normativ aprobat face parte din demersurilor de consolidare a capacitatii de asigurare cu resurse umane a structurilor din sistemul de aparare, ordine publica…

„Schengen”: Minorii nu scapa de controale la ieșire din țara!

17:05, 19.03.2024 - Desi mai sunt doar 12 zile pana cand Romania va intra aerian și maritim in Schengen, nu toti cetatenii romanii vor putea calatori fara a fi controlati la frontiera dupa 31 martie 2023. Concret, Ministerul Afacerilor Interne a publicat un proiect de Ordonanța de Urgența care modifica parte din legislatia…

Revolta in penitenciare. Ce se intampla din 21 martie. Soluția este in mana lui Ciolacu

18:30, 18.03.2024 - "In 2022, la 1 ianuarie, cand ar fi trebuit sa se incheie aplicarea Legii salarizarii si pentru sectorul de aparare, noi ar fi trebuit sa avem salariile cu 25% mai mari. Noua nu ne-au mai fost dati aia 25% (...) Daca nu se aplica Legea salarizarii, (...) declansam actiuni de protest si nu ne mai oprim",…

Fost inspector școlar general: „E dureros sa vezi cum parinți care abia au trecut BAC-ul ajung sa le dea indicații dascalilor"

16:21, 08.03.2024 - Mihai Lacatușu, fost inspector școlar general in județul Neamț și expert al Agenției Romane de Invațamant Preuniversitar, susține ca problema fundamentala a sistemului de invațamant este subfinanțarea. "Niciodata dupa 1989 nu a fost respectata prevederea din Legea educației de a se aloca 6% din PIB,…

Fost inspector școlar general: „E dureros sa vezi cum parinți care abia au trecut BAC-ul ajung sa le dea indicații dascalilor"

11:45, 07.03.2024 - Mihai Lacatușu, fost inspector școlar general in județul Neamț și expert al Agenției Romane de Invațamant Preuniversitar, susține ca problema fundamentala a sistemului de invațamant este subfinanțarea. "Niciodata dupa 1989 nu a fost respectata prevederea din Legea educației de a se aloca 6% din PIB,…


Ce parere ai despre aceasta stire?