Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Andy Murray a devenit tată! Kim Sears a născut o fetiță

Publicat:

Jucatorul scotian de tenis (28 de ani, locul 2 ATP) a devenit tata! Sotia sa, a nascut o fetița, duminica seara, potrivit dailymail.co.uk.

Cei doi s-au casatorit în aprilie 2015 în orașul natal al scoțianului, Dunblane într-o Catedrala din secolul al XII-lea. Andy și Kim formeaza un cuplu de aproape 11 ani.

Ocupantul locului 2 ATP promisese ca în cazul în care nașterea va avea loc în timpul primului turneu de al anului, , va abandona competiția pentru a fi alaturi de soția sa. Cei doi nu au vrut…

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Bucurie mare in familia lui Don Pepe! Soția lui a nascut. Maria Capalnaș a adus pe lume o fetița

12:10, 23.04.2024 - Don Pepe și soția lui, Maria Capalnaș, traiesc momente unice. Cei doi s-au casatorit in urma cu cateva luni, pe malul Lacului Como, iar de curand, au devenit și parinți. Soția afaceristului a adus pe lume primul lor copil, o fetița.

Andreea Balan, intrebata de fiica cea mare despre casatoria cu Victor Cornea. Ce spune artista despre nunta: „Aș vrea foarte restrans”

13:10, 31.03.2024 - Andreea Balan rupe tacerea și spune daca s-ar casatori a doua oara. In prezent, cantareața are o relație cu Victor Cornea, care e jucator de tenis. De aproximativ un an de zile, Andreea Balan traiește o poveste de iubire cu Victor Cornea. Dupa o casnicie eșuata și cand nu mai credea ca va gasi un barbat…

Cristi Tanase a devenit tata pentru prima oara. Adina Maria, soția fostului fotbalist, a nascut o fetița

12:00, 12.03.2024 - Cristi Tanase, in varsta de 37 de ani, a devenit tata pentru prima oara, alaturi de Adina Maria, soția lui, care a nascut o fetița superba. Aceasta a anunțat pe rețelele de socializare ca micuța a venit pe lume pe data de 10 martie 2024.

Cristi Tanase a devenit tatic! Soția fostului fotbalist, Adina Maria, a nascut o fetița: „Totul!” / FOTO

13:00, 11.03.2024 - Cristi Tanase a devenit tatic pentru prima data! Soția fostului jucator de fotbal, Adina Maria, a nascut o fetița perfect sanatoasa. Fostul fotbalist radiaza de fericire in acest moment și este implinit. Iata ce imagine a publicat partenera lui de viața pe rețelele de socializare!

Tenis: Rafael Nadal s-a retras in ultimul moment de la Indian Wells

10:45, 07.03.2024 - Tenismanul spaniol Rafael Nadal s-a retras din turneul ATP Masters 1.000 de la Indian Wells (California), pentru ca nu se simte pregatit sa joace la cel mai bun nivel, au anuntat organizatorii americani, conform AFP.Nadal, 37 ani, care are 22 de titluri de Grand Slam in palmares, spera sa-si relanseze…

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 6 din sezonul 3. Alecsandru Dunaev: „M-am nascut pe mal de Dunare și nu știu sa inot!”

23:05, 22.02.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!

Mircea Bravo a devenit tatic! Soția celebrului vlogger a nascut o fetița: „Seamana mult cu mine” / FOTO

13:45, 22.02.2024 - Mircea Bravo are toate motivele sa radieze de fericire! Celebrul vlogger a devenit tatic pentru prima oara! Ce imagine emoționanta a postat pe o rețea de socializare. Georgiana, partenera de viața a actorului, a nascut o fetița.

Cazul copiilor schimbați in Maternitatea Ploiești. Tatal uneia dintre fetițe face acuzații tulburatoare: Au incercat sa ne convinga ca este a noastra!

12:55, 19.02.2024 - "Pe 9 februarie, soția mea a nascut-o pe Raisa Ioana. Totul a decurs normal, pana pe 12 februarie, ziua externarii. Pentru ca in aceeași zi era operata și mama mea, i-am spus soției sa solicite amanarea externarii pana spre dupa-amiaza. Menționez ca la ora 12:30 soția mea a fost sa alapteze fetița noastra.In…


Ce parere ai despre aceasta stire?