Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Andrei Pavel este noul antrenor al lui Marius Copil

Publicat:

„Alaturi de am obținut cea mai buna clasare, locul 73 ATP. Am incetat colaborarea acum cateva zile pentru ca simt ca este nevoie de o schimbare pentru a progresa in continuare. Ii mulțumesc pentru colaborare și pentru eforturile depuse și ii urez succes in continuare”, a declarat tenismenul aradean. Copil a anuntat ca va fi pregatit de , cel care se afla si in staff-ul liderului WTA, . „Sunt bucuros sa anunt ca este noul meu antrenor”, a mai spus .
Copil, aflat in prezent pe locul 91 in lume, evolueaza in aceasta saptamana…

Citeste articolul mai departe pe caon.ro…  

Sursa articol: caon.ro


Stiri pe aceeasi tema

Simona Halep mai primește un cadou - Organizatorii unui turneu important ii fac loc in competiție

23:46, 30.04.2024 - Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a primit un wild card pentru turneul Trophee Clarins, care se va desfasura in perioada 13-19 mai, au anuntat, marti, organizatorii turneului parizian de categoria WTA 125 pe contul de Instagram.

Simona Halep va lipsi si de la turneul de la Madrid, pentru care primise wild card

21:15, 20.04.2024 - Simona Halep nu va participa la turneul de categorie WTA 1000 Mutua Madrid Open, pentru care a primit wild card din partea organizatorilor, informeaza Marca, potrivit News.ro. Citește și: Salvamontistii, actiune de recuperare a trupului unei persoane cazute de la peste 400 metri. Victima este un cetațean…

Mai ia Simona Halep suplimente? Raspunsul oferit de fosta lidera WTA pentru Tennis Magazine

10:40, 13.04.2024 - Aflata in așteptarea debutului din sezonul de zgura 2024, Simona Halep a oferit un interviu celor de la Tennis Magazine. Fosta lidera WTA este in continuare suparata pe sistem, recunoaște ca au fost momente in care s-a gandit sa se retraga și a atins și subiectul delicat al suplimentelor.

Simona Halep face dezvaluirea momentului! Adevaratul obiectiv al romancei. Cum isi surprinde adversarele

07:55, 11.04.2024 - Simona Halep face dezvaluirea momentului! S-a aflat care este adevaratul obiectiv imediat al romancei.Vezi AICI dezvaluirea momentului facuta de catre Simona Halep...Simona Halep a decis care sunt urmatoarele turnee la care urmeaza sa participe.  

Simona Halep s-a trezit cu echipa anti-doping la ușa. Mesajul jucatoarei pentru ANAD

17:30, 09.04.2024 - Simona Halep se afla in linie dreapta cu pregatirea pentru debutul in sezonul de zgura din 2024 (de la Oeiras, turneu de categorie 125), iar fosta lidera WTA a avut parte in dimineața zilei de astazi de un control antidoping, scrie hotnews.ro .

Simona Halep a primit un wild-card pentru turneul de tenis la Madrid: „Mereu special pentru mine”

22:10, 03.04.2024 - Simona Halep (32 de ani) va juca la turneul de tenis WTA 100 de la Madrid (23 aprilie - 5 mai), dupa ce primit un wild-card, au anunțat organizatorii, pe site-ul oficial al competiției.„Nicio femeie nu a ajuns mai des in ultimul act al turneului decat Halep. A jucat prima finala in 2014, dar a pierdut…

Simona Halep nu poate juca pentru Romania in meciul cu Ucraina, din Billie Jean King Cup. Precizarile FR Tenis

17:15, 30.03.2024 - Federatia Romana de Tenis anunta ca Simona Halep nu va putea fi prezenta alaturi de echipa Romaniei la viitoarea confruntare din Billie Jean King Cup, impotriva echipei Ucrainei, care va avea loc la in Fernaninda Beach (Florida, SUA), pe zgura, in perioada 12-13 aprilie, potrivit news.ro. Din cauza…

Jocurile Olimpice 2024, obiectiv realizabil pentru Simona Halep - Cum poate ajunge la Paris

21:30, 05.03.2024 - Simona Halep poate reveni pe teren dupa ce suspendarea ei a fost redusa de TAS de la patru ani la noua luni, iar fosta lidera mondiala are acum șansa de a-și indeplini marele vis al carierei: caștigarea unei medalii olimpice.


Ce parere ai despre aceasta stire?