Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Andreea Tonciu, despre soțul ei: „Nu duce gunoiul, nu strânge masa, nu face curat. Ce, mi-am luat sclav?”

Publicat:

, despre soțul ei: „Nu duce gunoiul, nu strange masa, nu face curat. Ce, mi-am luat sclav?” Continue reading , despre soțul ei: „Nu duce gunoiul, nu strange masa, nu face curat. Ce, mi-am luat sclav?” at Tabu.

Citeste articolul mai departe pe tabu.ro…  

Sursa articol: tabu.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cați bani strange un ieșean din colectarea PET-urilor: „Pentru unii, cei 50 de bani nu sunt importanți”

09:20, 09.05.2024 - Gunoiul produs de unii s-a transformat, in ultimele luni, in comoara altora. La nivel național au aparut tot mai multe persoane care colecteaza PET-uri, din... The post Cați bani strange un ieșean din colectarea PET-urilor: „Pentru unii, cei 50 de bani nu sunt importanți” appeared first on Special Arad…

Romanița Iovan a povestit cum l-a ucis soțul sau pe hoțul care le-a intrat in casa

08:20, 08.04.2024 - Romanița Iovan a povestit cum l-a ucis soțul sau pe hoțul care le-a intrat in casa Continue reading Romanița Iovan a povestit cum l-a ucis soțul sau pe hoțul care le-a intrat in casa at Tabu.

„O sa te lase soțul” / Dana Nalbaru, acuzata ca nu se ingrijește. Ce replica a dat fosta cantareața

08:51, 21.03.2024 - Dana Nalbaru, criticata aspru de fani ca nu se mai ingrijește. Ce replica le-a dat fosta cantareața Continue reading „O sa te lase soțul” / Dana Nalbaru, acuzata ca nu se ingrijește. Ce replica a dat fosta cantareața at Tabu.

Video salbatic - Amalia Bellantoni, membra SOS Romania, bate mai multe persoane in camp!

14:40, 07.03.2024 - Afacerista Amalia Bellantoni, ajunsa cunoscuta in Romania dupa ce a fost protagonista unui show culinar, s-a dezlanțuit. Intrata in SOS Romania, Bellantoni, cunoscuta pentru temperamentul ei focos, a batut mai multe persoane in camp. Imaginile au fost publicate de Silvestru Șoșoaca,  inca soțul Dianei…


Ce parere ai despre aceasta stire?