Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Andreea Marin vorbeşte pentru prima dată de sarcină: Am avut probleme de sănătate

Publicat:

si sotul ei traiesc o frumoasa poveste de dragoste de peste doi ani, in ciuda faptului ca ii despart 12 ani. Cei doi au reusit sa treaca peste prejudecatile altora, care spuneau ca Andreea e prea mare pentru Tuncay. Cu toate acestea, ei nu au inca copii, dar se gandesc la mai multe optiuni.

Invitata in platoul emisiunii "" de la Pro TV, Andreea a povestit ca nu varsta conteaza intr-o relatie, ci caracterul. In plus, este foarte bine sa ai pe cineva mai tanar alaturi, pentru ca iti da energie.

"E vorba despre caracter. Poti sa ai un barbat cu 20 de ani…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Pisici omorate intr-un cartier din Alba Iulia. ”Erau singura bucurie pentru o doamna in varsta cu grave probleme de sanatate”

18:31, 20.04.2024 - Pisici omorate intr-un cartier din Alba Iulia. ”Erau singura bucurie pentru o doamna in varsta cu grave probleme de sanatate” O cititoare Alba24 semnaleaza ca cel puțin doua pisici au fost omorate in ultimele zile, intr-un cartier din Alba Iulia, cu ajutorul unor substanțe toxice.  Aceste animale erau…

14 salajeni au murit din cauza pneumoniei

11:50, 18.04.2024 - Din pacate, in sezonul 2023 – 2024, 14 salajeni au murit din cauza pneumoniei, conform Direcției de Sanatate Publica Salaj. Este vorba despre persoane varstnice, majoritatea avand și alte probleme de sanatate. In același interval, peste 400 de pacienți cu pneumonie și avand varsta de peste 65 de ani…

Cu ce probleme de sanatate s-a confruntat Costel Corduneanu in acest an. A murit pe patul de spital din Targu Mureș

12:50, 15.04.2024 - Este doliu in lumea interlopa din Romania, dupa ce s-a stins din viața Costel Corduneanu. Cunoscutul interlop a murit pe patul de spital din Targu Mureș. Iata cu ce probleme de sanatate s-a confruntat liderul lumii interlope din Moldova in acest an!

Știrile Antena Stars. Mellina s-a vindecat dupa cateva luni in care s-a confruntat cu probleme de sanatate. A fost la un pas de anorexie

17:05, 12.04.2024 - Din luna august, Mellina se tot confrunta cu probleme de sanatate și nimic nu parea ca o ajuta. A fost pe la mai mulți doctori, dar fara rezultat. Cantareața spune ca abia de curand, dupa o lunga perioada, s-a vindecat atunci cand nu mai știa la cine sa mai apeleze.

Praf saharian in vestul, nordul și centrul Romaniei. Poate cauza probleme de sanatate pentru persoanele cu afecțiuni respiratorii

12:50, 01.04.2024 - Praf saharian in vestul, nordul și centrul Romaniei. Poate cauza probleme de sanatate pentru persoanele cu afecțiuni respiratorii Praf saharian in Romania: Particulele se vor mentine deasupra teritoriului Romaniei luni si marti iar depuneri de praf vor fi observate in vest, nord si centru, unde sunt…

Barbat cu probleme de sanatate disparut de la Spitalul Municipal din Timișoara. Sunați la 112 daca il vedeți!

11:25, 22.03.2024 - Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale cauta un barbat, in varsta de 45 de ani. El era internat la Spitalul Municipal din Timișoara și a plecat marți din unitatea sanitara. Potrivit familiei, barbatul are probleme neurologice și nu poate vorbi.

CNAS va evalua starea de sanatate a romanilor. Valeria Herdea: „Populația este intr-adevar bolnava și trebuie sa ne gandim la acest aspect”

11:35, 20.02.2024 - Casa Naționala de Asigurari de Sanatate (CNAS) iși propune sa evalueze starea de sanatate a populației. Președintele CNAS, Valeria Herdea a transmis ca nu putem vorbi depre un numar mare de concedii medicale, ci despre faptul ca „populația este intr-adevar bolnava”.


Ce parere ai despre aceasta stire?