Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Andreea Marin, din nou la Surprize, surprize

Publicat:

Andreea Marin se intoarce la TVR. E drept, nu din postura de gazda, ci din cea de invitata. Vedeta va fi in platoul emisiunii "Razushow", acolo unde se va intalni cu colegii sai din perioada de aur a emisiunii "Surprize, surprize".

Invitata la emisiunea "Razushow" de la TVR, moderata de , are parte de o surpriza de proportii: aceasta se va intalni cu Cove si cu intreaga echipa a emisiunii "Surprize, surprize!".

Fanii vor putea sa vada editia aniversara sambata, 14 aprilie, de la ora 20:00.

Andreea…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Știrile Antena Stars. Brigitte Pastrama, probleme in casnicie?! Postarea cu care vedeta și-a pus fanii pe jar: ”Cand un barbat iși lasa femeia...” / VIDEO

18:50, 17.04.2024 - Brigitte Pastrama și-a pus fanii pe jar cu o postare care a ridicat multe semne de intrebare! Vedeta le-a dat de gandit urmaritorilor cu un mesaj, prin care ar fi lasat de ințeles ca ar avea probleme in casnicie!

Andreea Mantea, atitudine nepotrivita fața de fiul ei, David. „A treia zi deja a inceput sa ma enerveze. Și mi-a fost ciuda pe mine”

12:20, 24.03.2024 - Andreea Mantea, in varsta de 37 de ani, este mama unui baiat, David, in varsta de 8 ani, pe care il crește singura. Relația dintre ei este una stransa și speciala. Invitata la Fresh by Unica, prezentatoarea de la Kanal D a vorbit despre asemanarea incredibila dintre ea și David. Vedeta a recunoscut…

Nora de la Mireasa, sezonul 5, schimbare radicala de look. Cum arata acum fosta concurenta a emisiunii de la Antena 1 / FOTO

19:00, 12.03.2024 - Nora de la Mireasa, sezonul 5, a optat, de curand, pentru o schimbare radicala de look. Iata cum arata acum fosta concurenta a emisiunii de la Antena 1! Fanii show-lui matrimonial au ramas placut surprinși cand au vazut imaginile publicate in mediul online de blondina.

Laura Cosoi, schimbare de look la inceputul primaverii. Ce culoare s-a vopsit actrița: ”Mi-am facut și...” / FOTO

09:51, 10.03.2024 - Laura Cosoi a vrut sa marcheze foarte bine inceputul de primavara. Vedeta și-a facut o schimbare de look și a postat rezultatul pe rețelele de socializare. Fanii au avut cuvnte de lauda in urma noii coafuri pe care a adoptat-o aceasta.

Catinca, atac dur la adresa lui Petre Roman. Ce i-a reproșat designerul fostului soț al mamei sale: ”Aruncata la gunoi!”

10:51, 26.02.2024 - Catinca Roman, una dintre fiicele Mioarei Roman, se pregatește sa-și conduca mama pe ultimul drum. Invitata in cadrul unei emisiuni TV, fiica vitrega a lui Petre Roman a oferit declarații neștiute pana acum despre mariajul parinților ei. Catinca Roman, dezvaluiri despre Petre Roman Mioara Roman s-a…


Ce parere ai despre aceasta stire?