Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Andreea Mantea, Roxana Vancea, Daniela Crudu sau Flavia Mihăşan!? Care este asistenta care i-a cucerit pe Răzvan şi Dani?

Publicat:

Timp de sapte ani, Razvan si Dani au facut senzatie la "Neatza", însa n-au fost singuri. De-a lungul timpului, ei au avut mai multe asistente care i-au ajutat sa faca show total.

, , sau au fost vecinele celor doi pe parcursul anilor, însa numai una le este mai draga.Întrebati cu care dintre asistente s-au înteles cel mai bine si de ce, ambii au votat pentru Flavia, în ciuda faptului ca s-au înteles bine cu toate.

"Sunt convins ca toate ne-ar chema la nunta lor, Doamne-ajuta!,…

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

O mai ții minte pe prima asistenta TV de la Neatza cu Razvan și Dani? Andreea Spataru e schimbata total acum

14:56, 15.05.2024 - Cine iși mai aduce aminte de cum arata Andreea Spataru, prima asistenta TV de la Neatza cu Razvan și Dani? In prezent, fosta vedeta este total schimbata și abia daca o mai recunoști. Ce s-a ales de ea? Cine iși mai aduce aminte de Andreea Spataru, prima asistenta tv Va mai amintiți de Andreea Spataru?…

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, o noua gluma la matinal. Asistenta TV a adus zambetul pe buze colegilor: ”Daca spargi...”

10:05, 26.03.2024 - Ramona Olaru aduce zambetul pe buze colegilor ei in fiecare dimineața. Asistenta TV are simțul umorului, iar glumele pe care le spune ii binedispune pe toți. In cadrul matinalului de la Antena 1, vedeta este plina de voie buna.

Momentul nașpa, cand se sparge gașca

00:10, 20.03.2024 - Florin Tanasescu Firește ca nu știm cand va veni Apocalipsa peste noi, dar despre Apocalipsa doi avem știința. Iar daca va gandiți ca va fi vai și-amar de pacatoși, ca vor veni balauri care vor scuipa flacari pe nari și caini zburatori, amarnic va-nșelați! Apocalipsa cu numarașul doi ne va ocoli pe…

Neatza cu Razvan și Dani. Gluma zilei spusa de Ramona Olaru. Asistenta TV le-a adus zambetul pe buze colegilor ei: „Daca iți place...”

09:45, 15.03.2024 - Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Ramona Olaru are glumele la ea și mereu reușește sa-i amuze pe colegii ei de breasla și pe telespectatorii de la Antena 1. Iata ce gluma a spus asistenta TV in aceasta dimineața! Vedeta le-a adus zambetul pe buze colegilor ei!

Botoșani: Comuna-model la asistența sociala. Ofera servicii gratuite pentru batrani și copii: „Doamne, ce bucuroși erau sa ne vada!”

09:55, 05.03.2024 - Botoșani: Comuna-model la asistența sociala. Ofera servicii gratuite pentru batrani și copii: „Doamne, ce bucuroși erau sa ne vada!” O comuna din județul Botoșani este o adevarata campioana la serviciile sociale. La Varful Campului, asistenții sociali și cei medicali comunitari reușesc sa faca minuni,…

Care este percepția romanilor despre calitatea vieții

08:35, 05.03.2024 - Peste 70% dintre romani cred ca in Romania lucrurile se indreapta intr-o directie gresita, iar un procent similar considera ca lucrurile in lume se indreapta intr-o directie gresita, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro. Peste o treime dintre romani spun ca viata lor este mai…

Ramona Olaru, provocatoare intr-un clip muzical. Cum a aparut asistenta de la Neatza: „S-a nins, s-a tot” FOTO

09:16, 29.02.2024 - Asistenta de la Neatza cu Razvan și Dani, matinalul difuzat de Antena 1, are o noua colaborare. Ramona Olaru s-a lasat pozata in ipostaze provocatoare pentru un clip muzical. Imaginile au facut furori in mediul online, unde complimentele au curs valuri. „S-a facut frumos, s-a nins, s-a tot”. Foto In…


Ce parere ai despre aceasta stire?