Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Andreea Antonescu, siluetă de invidiat la 3 săptămâni de la naștere. Mesajul scris de o internaută: „Te-ar fi ajutat alaptatul”

Publicat:

a nascut in decembrie 2022 și s-a recuperat miraculos in doar trei saptamani. Ce mesaj i-a scris o internauta cand a vazut pozele cu abdomenul plat al concurentei de la .

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mesajul sfașietor transmis de tatal Andreei Morega, studenta ucisa de Mirel. Ce a spus la doua saptamani de la tragedie: “Ma simt atat de vinovat”

09:05, 07.04.2024 - Indiferent cum ar fi, un parinte nu ar trebui sa-și ingroape copilul, ci ar trebui sa fie invers. Din pacate, drama familiei tinerei ucisa la doar 22 de ani, este fara margini, iar mesajul sfașietor transmis de tatal Andreei Morega, vine la doua saptamani de la tragedie. Andreea Morega, ucisa la 22…

Zi de sarbatoare in familia lui Hatice de la Mireasa. Mesajul emoționant pentru socrul ei, de ziua lui de naștere. Cat de bine se ințelege cu parinții lui Mihai / FOTO

20:50, 04.04.2024 - Hatice și Mihai de la Mireasa, sezonul 7, se ințeleg de minune de cand s-a terminat competiția. Pe langa ca au o relație frumoasa, cei doi au o legatura speciala și cu familiile lor. Astazi este un moment special pentru foștii concurenți, caci tatal lui Mihai și-a sarbatorit ziua de naștere.

Alimentele la care Nicoleta Luciu a renunțat pentru o silueta de invidiat. Așa se menține in mare forma

20:46, 28.03.2024 - Nicoleta Luciu este una dintre cele mai dorite femei din Romania. In varsta de 43 de ani, fosta Miss Romania 1999 continua sa faca furori cu felul in care arata. Totuși, nu mulți știu ca soția lui Zsolt Csergo face sacrificii pentru silueta. Cum a slabit vedeta dupa ce a nascut și la ce alimente […]…

Loredana Groza face furori la sala de fitness! Imagini de senzație cu diva, i-a impresionat pe toți

12:50, 01.03.2024 - Loredana Groza a ajuns la frumoasa varsta de 53 de ani, insa se menține in forma și are o silueta de invidiat. Chiar daca are un program incarcat, iși face mereu timp pentru a merge la sala. Cum se menține in forma Loredana Groza Sportul este un factor esențial pentru o viața sanatoasa și un corp foarte…

Mesajul bizar transmis de Donald Trump dupa moartea lui Aleksei Navalnii

17:51, 19.02.2024 - Mesajul bizar transmis de Donald Trump dupa moartea lui Aleksei Navalnii Donald Trump, care si-a atras critici in calitate de presedinte al SUA pentru laudele aduse liderului rus Vladimir Putin, a facut luni primul sau comentariu public cu privire la moartea liderului opozitiei ruse, Aleksei Navalnii,…

Sanziana Negru și-a sarbatorit ziua de naștere. Cum a fost surprinsa caștigatoarea de la America Express de iubitul ei, Ștefan Floroaica / FOTO

22:35, 12.02.2024 - Ziua de ieri a fost cu totul speciala pentru Sanziana Negru. Caștigatoarea de la America Express a implinit 38 de ani și și-a petrecut aniversarea, evident, alaturi de iubitul ei, Ștefan Floroaica. Gestul romantic pe care l-a facut actorul pentru partenera lui.

Sanziana Negru, deranjata de mesajul unei internaute. Ce i-a replicat caștigatoarea de la America Express: “Tu faci reclama?”

18:55, 08.02.2024 - Sanziana Negru se numara printre cele mai indragite influencerițe de la noi din țara. Aceasta a fost deranjata de mesajul pe care l-a primit de la una dintre urmaritoarele sale. Fosta concurenta de la America Express i-a dat o replica pe masura și nu s-a abținut deloc.

Adrian Alexandrov iși serbeaza ziua de naștere. Mesajul emoționant pe care i l-a transmis Elena Udrea din spatele gratiilor: ”Nu m-ai lasat niciodata sa ma simt singura”

15:10, 04.02.2024 - Este ziua lui Adrian Alexandrov și, daca nu poate fi langa el, pentru a sarbatori impreuna, mama copilului sau, Elena Udrea, i-a transmis un mesaj emoționant din spatele gratiilor. Fostul ministru a spus ca ii este recunoscatoare pentru tot barbatului alaturi de care traiește o frumoasa poveste de dragoste. 


Ce parere ai despre aceasta stire?