Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Anda Adam vorbește despre vacanța petrecută în Mexic la „Star Trips&Tricks”

Publicat:

este invitata din aceasta saptamana a emisiunii „Star Trips&Tricks”, emisiune turisitica ce ofera informații și ponturi utile despre calatorii. Cantareața povestește despre vacanța ei in Mexic, unde a stat aproape o luna. Nu a fost singura, ci alaturi de familie. Cat despre orașele vizitate, a petrecut cea mai mare parte a timpului in Cancun, insa a fost și in Tulum, aflat nu la mare distanța. Prin ce peripeții a trecut, ce i-a placut cel mai mult, aflam de la , in aceasta emisiune. Post-ul vorbește despre vacanța petrecuta in Mexic la „Star Trips&Tricks”…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Lidia Buble vorbește despre tradare, defecte și schimbare! Ce nu va face absolut niciodata cantareața / VIDEO

22:45, 30.04.2024 - Lidia Buble spune ca a fost tradata de foarte multe ori. Artista vorbește și despre ceea ce considera ea a fi defect, dar și despre schimbarile pe care le-a facut. Mai mult, a marturisit și ce nu ar face niciodata, chiar daca, la un moment dat, "s-a pus presiune" asupra ei.

Sore, prima vacanța alaturi de noul iubit și fiica ei. Ce destinație a ales cantareața de aceasta data: „In formula extinsa” / FOTO

13:40, 22.04.2024 - Nu mai este un secret pentru nimeni ca Sore adora sa calatoreasca, iar de curand, a plecat in prima vacanța impreuna cu noul iubit și fiica lor. Cei doi au fost in vacanța și in Italia, iar ieri au ajuns in Maldive, impreuna cu Erin.

Andreea Balan, intrebata de fiica cea mare despre casatoria cu Victor Cornea. Ce spune artista despre nunta: „Aș vrea foarte restrans”

13:10, 31.03.2024 - Andreea Balan rupe tacerea și spune daca s-ar casatori a doua oara. In prezent, cantareața are o relație cu Victor Cornea, care e jucator de tenis. De aproximativ un an de zile, Andreea Balan traiește o poveste de iubire cu Victor Cornea. Dupa o casnicie eșuata și cand nu mai credea ca va gasi un barbat…

Vacanța de vedeta. Joaquin Bonilla, sfaturi pentru cei care vor sa calatoreasca in Mexic. Ce locuri merita vizitate: „E superb acolo”

19:25, 23.03.2024 - Joaquin Bonilla s-a nascut in Mexic și deși locuiește in Romania de ani buni, unde și-a facut o alta viața, este legat de locurile natale. Fostul concurent de la America Express spune ca sunt cateva zone care merita vizitate, in special de cei care iși doresc ceva diferit in vacanța.

Ce o sperie cel mai tare pe Francisca! Cantareața vorbește despre superstiții și credința care o salveaza / VIDEO

22:51, 21.03.2024 - Ce o sperie cel mai tare pe Francisca. Artista vorbește despre fricile și fobiile cu care se confrunta, dar și despre credința care a salvat-o. Cum a reușit cantareața sa scape de anumite convingeri care ii controlau viața.

Holger Rune vorbește despre calatorii și obiceiuri: „Sa-mi uit telefonul acasa ar fi o greșeala de incepator” + „E plictisitor sa mergi in vacanța in Maldive”

19:31, 11.03.2024 - Danezul Holger Rune, numarul 7 ATP, a vorbit despre cum este viața unui jucator de tenis angrenat in calatorii aproape saptamanal, despre cum se acomodeaza cu fusul orar și unde merge pentru a se relaxa. Holger Rune e calificat in turul al treilea de la Indian Wells, rezultat identic cu cel mai bun…

Grecia a introdus o noua TAXA pentru turiști. Cit vor plati pentru fiecare zi petrecuta in vacanța

09:00, 27.02.2024 - Din 2024, turiștii care viziteaza Grecia vor achita la cazare noua „taxa de rezistența la criza climatica”, calculata pe fiecare zi de sejur, scrie letsbooktravel.eu Taxa se aplica tuturor formelor de cazare turistica, inclusiv hoteluri, camere de inchiriat, vile și Airbnbs. Veniturile din aceasta taxa…

Cantareața melodiei manifest „Macarena” vorbește despre piesa care a imparțit societatea: „Ma bucur sa atrag atenția publicului larg cu un astfel de mesaj”

22:10, 21.02.2024 - Continue reading Cantareața melodiei manifest „Macarena” vorbește despre piesa care a imparțit societatea: „Ma bucur sa atrag atenția publicului larg cu un astfel de mesaj” at Info real.


Ce parere ai despre aceasta stire?