Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Anda Adam, o mămică fericită! N-a mai avut răbdare și a făcut publică prima imagine cu micuța Evelin

Publicat:

nu-și încape în piele de fericire. În aceasta dimineața, ea a adus-o pe lume pe micuța Evelin, iar acum, la câteva ore dupa ce a nascut, a postat prima imagine cu micuța pe contul personal de socializare.

&"Fericirea și bucuria pe care o avem în suflet nu se poate exprima în cuvinte. Mulțumim, Doamne, pentru aceasta minune în viața noastra!&", a scris ea în descrierea imagini.

Evident, mii de fani au apreciat imaginea inedita și i-au urat toate cele bune micuței Evelin.

Fericirea si bucuria pe care o avem in suflet

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vacanța de vedeta. Giulia Nahmany, confesiuni de suflet despre bunica ei. Femeia are aproape 100 de ani: „Are un stil de viața atat de sanatos”

19:15, 04.05.2024 - Giulia Nahmany a venit in Romania pe cand avea 12 ani, dupa o buna perioada in care ea și parinții s-au mutat in Belgia. Vedeta are o relație apropiata și cu bunica ei, care locuiește in Israel și despre care spune ca i-a dat o mulțime de lecții.

Star Matinal. Anda Adam și Yosef Mohaci, pregatiri pentru nunta! Cand va avea loc evenimentul. Cei doi iși mai doresc un copil / VIDEO

12:20, 29.04.2024 - Anda Adam și-a sarbatorit ziua de naștere, iar ea a petrecut aaturi de cei mai dragi oameni din viața ei. Vedeta a implinit frumoasa varsta de 44 de ani, iar reporterii Antena Stars au fost prezenți la ziua ei. In exclusivitate pentru Star Matinal, artista a marturisit ca ea și Yosef Mohaci se pregatesc…

Pinalti, anunt de senzatie. Gheorghe Stefan vrea sa revina in viata publica, desi este dator vandut la primarie

19:20, 22.04.2024 - Fostul primar al municipiului Piatra Neamt, Gheorghe Ștefan, zis Pinalti, care a avut o perioada de aproape un deceniu de cand a disparut din prim-planul vietii politice si administrative, a anuntat ca vrea sa revina.

Arta nepasarii: 10 moduri simple pentru a trai o viața fericita

00:25, 20.04.2024 - Exista o legatura profunda intre fericire și stapanirea artei nepasarii. Secretul consta in a ști unde sa-ți investești energia. Sa-ți petreci timpul ingrijorandu-te pentru lucruri care nu sunt sub controlul tau poate fi obositor și stresant.

De ce a disparut Georgiana Lobonț din viața publica: ”Abia am așteptat”

11:20, 06.04.2024 - Georgiana Lobonț a disparut din viața publica de o vreme, iar fanii au inceput sa se intrebe ce s-a intamplat. Ei bine, nu este nimic grav. Artista și-a luat o vacanța de lux alaturi de familia ei. Artista a și anunțat ca ia o pauza de la spectacole și ca va ta cu familia.Georgiana a avut in acest…

Vladuța Lupau, declarații de suflet dupa ce a anunțat ca va deveni mamica pentru a doua oara: „O alta minune Dumnezeu a pus in pantecele meu”

12:20, 24.03.2024 - Vladuța Lupau a anunțat ca va mai avea un baiețel, dupa ce și-a facut apariția pe scena cu burtica de graviduța.Sambata, 23 martie, Vladuța Lupau a facut show pe scena de la Sala Palatului, acolo unde a anunțat și ca este din nou insarcinata. Artista s-a pregatit intens pentru spectacolul pe care l-a…

Un procuror moldovean acuza guvernarea Maiei Sandu

08:56, 12.03.2024 - Procurorul moldovean Victoria Furtuna care a fost declarat „o amenințare la adresa securitații naționale” acuza ca instituțiile publice a statului au fabricat și au diseminat informații false impotriva judecatorilor neloiali guvernarii. “Buna ziua, ma numesc Victoria Furtuna si pana astazi am ocupat…

CUM ATRAGEM FERICIREA? Schimba-ți perspectiva daca vrei mai multa fericire in viața ta!

12:51, 07.03.2024 - Schimbarea de orice fel este o provocare, deoarece inerția este calea cea mai ușoara. De ce pare atat de greu sa faci o schimbare? The post CUM ATRAGEM FERICIREA? Schimba-ți perspectiva daca vrei mai multa fericire in viața ta! first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?