Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Anchetă la Poliția Prahova, după ce un bărbat i-a furat țigările unui agent în văzul lumii (video)

Publicat:

IJP Prahova a anunțat ca a deschis dosar penal și a demarat cercetari și prin , dupa ce in spațiul public au aparut imagini in care un barbat este surprins furandu-i țigarile unui polițist aflat in misiune.

Citeste articolul mai departe pe actualitateaprahoveana.ro…  

Sursa articol: actualitateaprahoveana.ro


Stiri pe aceeasi tema

Barbat de 64 de ani, reținut pentru ca a furat alimente dintr-un magazin din Timișoara

17:20, 28.04.2024 - Polițiștii din Timișoara au reținut pentru 24 de ore un barbat de 64 de ani care ar fi furat mai multe produse alimentare dintr-un magazin din Piața Traian. Fapta de care este suspectat barbatul s-a petrecut sambata.

HOȚ BAGAT LA RACOARE Barbat din Socond, reținut dupa ce a furat 2 cai din Hodod

22:01, 08.04.2024 - Vineri, 5 aprilie, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurala Tașnad au identificat o persoana banuita de comiterea infracțiunii de furt calificat. The post HOȚ BAGAT LA RACOARE Barbat din Socond, reținut dupa ce a furat 2 cai din Hodod first appeared on Informatia Zilei .

Au furat cazane din cupru și le-au valorificat in Dej. Hoții, REȚINUȚI

13:15, 05.04.2024 - Ieri, 4 aprilie, in urma cercetarilor și probelor administrate intr-un dosar penal de furt calificat, polițiștii Secției 5 Poliție Rurala Petru-Rareș au identificat, depistat și reținut pentru 24 de ore, doi tineri banuiți de comiterea faptei. In fapt, la data de 26 martie, un barbat din Ciceu Giurgești…

Ancheta printre jurnaliștii care il insoțesc pe președintele SUA in zborurile oficiale. Ce au furat

04:10, 31.03.2024 - ”Toata lumea pare sa fure in Air Force One”, au fost pusi la punct jurnalistii care calatoresc cu avionul prezidential american, scrie amuzat site-ul Politico intr-o ancheta umoristica, dar detaliata. Site-ul a facut aceasta ancheta in urma unui e-mail transmis la inceputul lui lui februarie membrilor…

Un barbat fara permis a furat doua mașini in doua zile. El a fost prins, beat fiind, dupa o urmarire in trafic

17:35, 15.03.2024 - Un barbat care ar fi furat doua autovehicule, pe care le-ar fi condus desi nu are permis, a fost prins de politistii aradeni dupa o urmarire in trafic, stabilindu-se ca era si sub influenta bauturilor alcoolice.

Un polițist din Alba, aflat in timpul liber, a prins un barbat care a furat banii unei maicuțe de la Manastirea Rameț

16:10, 06.03.2024 - Un polițist din Alba, aflat in timpul liber, a prins un barbat care a furat banii unei maicuțe de la Manastirea Rameț Un polițist din Alba, aflat in timpul liber, a prins un barbat care a furat banii unei maicuțe de la Manastirea Rameț Un polițist din Aiud, aflat in timpul liber, a prins un barbat care…

Ancheta la Politia Bihor dupa ce un agent a bruscat si incatusat un barbat care a sunat la 112. Ce reclamase victima

17:35, 05.03.2024 - Un politist din Bihor este cercetat disciplinar, dar s-a ales si cu o plangere penala pentru purtare abuziva, din partea unui barbat pe care l-a bruscat si incatusat dupa un apel al acestuia la 112.

Ancheta de amploare in Paris, dupa ce un barbat a furat un computer in care erau planurile de securitate pentru Jocurile Olimpice 

07:50, 02.03.2024 - Un barbat suspectat ca a furat un computer care continea planurile de securitate pentru Jocurile Olimpice a fost dus la Tribunalul din Paris pentru a fi judecat, potrivit BFM TV. Decizia instantei cu privire la acuzatiile care i se aduc nu a fost facuta publica, scrie lequipe.fr.


Ce parere ai despre aceasta stire?