Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Anamaria Prodan, lipsită de inhbiții la 49 de ani. Și-a impresionat fanii cu ultima apariție în costum de baie

Publicat:

este lipsita de inhbitii cand vine vorba de aparițiile pe rețelele de socializare. Recent, femeia de afaceri, in varsta de 49 de ani, a publicat o fotografie in costum de baie, intr-o poziție mai mult decat indrazneața, atragand atenția fanilor.

Citeste articolul mai departe pe perfecte.ro…  

Sursa articol: perfecte.ro


Stiri pe aceeasi tema

Apariție incredibila la Csikszereda - Dinamo » Și-a facut masca din steagul Ungariei

19:51, 27.05.2024 - Suporterii Csikszereda și-au facut apariția la stadion cu o ora inainte de meciul cu Dinamo, iar unul dintre fani a atras atenția prin apariția lui. A fost liniște inainte de meci, fanii celor doua echipe nu au intrat in conflicte. Dinamoviștii din PCH au ajuns primii cu autocarele la stadion, urmați…

Știrile Antena Stars. Roxana Vașniuc, reacție in urma comentariilor rautacioase! Fanii au judecat-o ca s-a afișat intr-un costum de baie minuscul: ”Daca eu ma simt...” / VIDEO

18:05, 26.04.2024 - Roxana Vașnuic a fost ținta comentariilor rautacioase, in urma unei imagini postate pe rețelele de socializare. Vedeta nu s-a lasat afectata și a decis sa reacționeze in urma mesajelor pe care le-a primit, inclusiv din partea femeilor.

Lora, schimbare radicala de look. Cantareața și-a surprins fanii cu noua apariție / VIDEO

16:15, 17.04.2024 - Lora a apelat la hairstylist pentru un look nou, de vara. Cantareața a luat decizia dupa ce a verificat un filtru pe rețelele de socializare, iar rezultatul a fost unul care i-a placut foarte mult. Fanii au avut multe cuvinte de laude cu privire la noua culoare pe care o are.


Ce parere ai despre aceasta stire?