Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Anamaria Prodan, internată pentru analize de CANCER. Motivul pentru care a ţinut totul SECRET

Publicat:

a vorbit acum ceva vreme, la o emisiune tv, despre cea mai grea incercare din viața ei. Dupa ce a dezvoltat mai mulți noduli la sani, a aflat ca este suspecta de cancer mamar.

Vedeta a mers la o clinica de specialitate pentru analize, apoi a descoperit ca nu este cazul de cancer la san.

Momente CUMPLITE pentru . Ce se intampla acum la Dubai cu

a dezvaluit ca numai soțul ei, Laurențiu Reghecampf, a fost cel care a știut de la bun inceput prin ce trece și a susținut-o.

"Atunci cand ai probleme, iti…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Amna, dezvaluiri neașteptate la 5 ani de la divorț. „E greu sa fii singur. Incerc sa le spun oamenilor”

14:25, 20.04.2024 - Amna și sotul ei au divortat in 2019, dupa 9 ani de casnicie. Cei doi au impreuna un baiat. Artista a dezvaluit recent cum este viata ei la cinci ani de la divort și ce a ajutat-o sa mearga mai departe. Vedeta a facut recent dezvaluiri tulburatoare despre viața de mama singura. Desparțirea de Cristi…

EXCLUSIV. Anamaria Prodan a cerut audierea Corinei Caciuc in divorțul cu Laurențiu Reghecampf. Declarații exclusive!

15:00, 10.04.2024 - Scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf continua! Deși ambii iși doresc sa divorțeze unul de celalalt, se pare ca mai au de așteptat! Anamaria Proban a cerut audierea Corinei Caciuc in procesul de divorț! Vedeta a facut declarații exclusive despre ce urmeaza sa se intample in instanța!

Motivul pentru care Ana Baniciu nu a dezvaluit numele bebelușului. Artista va naște peste 10 saptamani. „Nu sunt nerabdatoare, pentru ca ințeleg ca nu e bine”

15:00, 04.04.2024 - Ana Baniciu, in varsta de 31 de ani, va deveni mama peste 10 saptamani cand va aduce pe lume un baietel. Pana acum, artista și soțul ei, Eduard, nu au dezvaluit numele bebelușului și au explicat motivul pentru care au luat decizia asta. Vedeta s-a simțit bine pe toata perioada sarcinii.„Ma simt foarte…

Xtra Night Show. Ce relație exista intre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Ce se intampla intre cei doi foști soți: „Avem mici lupte” / VIDEO

22:30, 29.02.2024 - Au trecut aproape doi ani de cand Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au decis sa puna punct relației și sa o ia pe drumuri separate. Iata cum se ințeleg cei doi acum, dupa ce ambii și-au refacut viața!

Anamaria Prodan, cadou emoționant din partea fiului ei. Ce a putut sa-i ofere Bebeto: „Vi se rupe sufletul”

12:00, 13.02.2024 - Anamaria Prodan a primit un cadou de suflet de la fiul ei și al lui Laurențiu Reghecampf. Vedeta a fost extrem de emoționata de gestul mezinului familiei și a fost surprinsa intr-o ipostaza in care nu a prea fost vazuta pana acum.


Ce parere ai despre aceasta stire?