Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Analizele la sânge pot detecta cancerului mamar cu până la doi ani înainte să se reinstaleze (studiu)

Publicat:

Niste simple analize la sange pot sa identifice riscul de reaparitie al cancerului mamar cu pana la doi ani inainte ca acesta sa se reinstaleze in organism, potrivit unui nou studiu, scrie Daily...

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cercetatorii au descoperit o legatura intre tatuaje și apariția cancerului limfatic. Ce arata un nou studiu

11:20, 05.06.2024 - Cercetatorii au realizat o analiza care arata ca pigmentul tatuajelor poate duce la apariția cancerului limfatic. Legatura intre tatuaje și limfomul malign general, precum și subtipurile de limfom, a fost analizata in cadrul unui studiu, relateaza ScienceDirect. 

Descoperire incredibila. Testul de sange care prezice riscul de reapariție a cancerului de san cu 3 ani inainte

07:20, 03.06.2024 - Un nou test de sange poate prezice riscul de reapariție a cancerului de san cu trei ani inainte ca tumorile sa apara la tomografie, o descoperire „incredibil de interesanta” care ar putea ajuta mai multe femei sa invinga definitiv aceasta boala.

Testul de sange care prezice riscul de reapariție a cancerului de san cu 3 ani inainte. Este o descoperire „incredibil de interesanta”

13:05, 02.06.2024 - Un nou test de sange poate prezice riscul de reapariție a cancerului de san cu trei ani inainte ca tumorile sa apara la tomografie, o descoperire „incredibil de interesanta” care ar putea ajuta mai multe femei sa invinga definitiv aceasta boala.

Cercetatorii chinezi au descoperit ingredientul vinovat pentru cheagurile din sange

13:36, 25.05.2024 - Cercetatorii chinezi au descoperit microplastice in cheagurile de sange prelevate de la pacienti care au suferit accidente vasculare cerebrale, atacuri de cord sau tromboze venoase profunde.La inceputul acestui an, un studiu arata ca microplastice mici fragmente de plastic desprinse din bucati mai mari…

Proteinele din sange ar putea avertiza asupra cancerului cu 7 ani inainte de diagnosticare

13:40, 15.05.2024 - Proteinele din sange ar putea avertiza asupra cancerului cu 7 ani inainte de diagnosticare, au descoperit oamenii de știința. Medicii saluta descoperirea „importanta" și spun ca este un „prim pas crucial" pentru a oferi terapii preventive.

Dezvoltarea cancerului, favorizata de anumite microorganisme din microflora intestinala in prezenta unei alimentatii bogate in grasimi(studiu)

14:50, 07.05.2024 - O echipa de cercetatori chinezi din domeniul oncologiei a descoperit un mecanism prin care unele microorganisme din flora intestinala, asociate cu obezitatea, pot favoriza dezvoltarea cancerului, transmite marti agentia Xinhua, potrivit Agerpres.

STUDIU: Vremea calda afecteaza sistemul imunitar și crește riscul de boli cardiovasculare

08:40, 27.03.2024 - Cercetatorii au analizat probe de sange de la 624 de persoane din Louisville, Kentucky, și au descoperit ca vremea calda a fost asociata cu niveluri crescute ale mai multor citokine, proteine ​​implicate in inflamație. Unul, TNF-alfa, este un marker important al bolilor cardiovasculare. Caldura a fost,…

"Un test de sange revolutionar ar putea detecta tuberculoza inainte ca simptomele sa apara

16:15, 24.03.2024 - Cea mai mortala boala infectioasa din lume, tuberculoza (TBC sau TB), ucide peste un milion de oameni in fiecare an. Oamenii de stiinta spun ca sunt aproape de a dezvolta un test de sange care ar putea identifica milioane de persoane care raspandesc boala fara sa stie. Tuberculoza ramane un subiect…


Ce parere ai despre aceasta stire?