Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ANALIZĂ: Industria globală a bunurilor de lux va atinge o valoare de piaţă de aproximativ 1.400 miliarde de euro în acest an, în creştere cu 21% faţă de 2021. Tinerii născuţi între 1981 şi 2010, responsabili pentru întreaga creştere a pieţei în 2022

Publicat:

Piata globala a bunurilor de lux a continuat sa avanseze in cursul anului 2022, in pofida conditiilor economice si de consum extrem de incerte. Tinerii au impulsionat vanzarile in acest domeniu, care au crescut cu circa 21% fata de anul precedent si se estimeaza un trend ascendent si in urmatorii zece ani”, arata Radu Puiu, financial analyst in cadrul casei de brokeraj pe burse internationale XTB Romania. O analiza despre starea sectorului de lux realizata de Bain & Company si Altagamma estimeaza ca industria globala a bunurilor de lux va atinge o valoare de piata de aproximativ 1.400 miliarde…

Citeste articolul mai departe pe money.ro…  

Sursa articol: money.ro


Stiri pe aceeasi tema

Big Pharma lovește din nou. Medicamentele ieftine dispar de pe piața

17:15, 03.04.2024 - Sute de medicamente ieftine de pe piața UE, inclusiv din Romania, vor avea interdicție la vanzare, dupa o decizie a Agenției Europene a Medicamentului. Motivul ar fi descoperirea unor nereguli la studiile clinice de bioechivalența desfașurate de o companie cu sediul in India, dupa o ancheta ceruta de…

Banii pe care ii platesc romanii pe chirie, in funcție de oraș. Piața este in creștere continua

17:45, 30.03.2024 - A deveni proprietar in Romania este pentru mulți un vis cu șanse reduse de realizare, din cauza creșterii nejustificate a prețurilor apartamentelor și caselor. Aceasta situație a condus la o creștere a numarului de persoane care opteaza pentru inchiriere. Cu toate acestea, și costurile chiriilor au…

UNIUNEA TRANSPORTATORILOR Care este ritmul de creștere al transporturilor rutiere din Romania?

08:11, 23.03.2024 - Piata transporturilor rutiere a ajuns la o valoare de aproape... The post UNIUNEA TRANSPORTATORILOR Care este ritmul de creștere al transporturilor rutiere din Romania? first appeared on Informatia Zilei .

O noua taxa impusa de Comisia Europeana va arunca in aer prețul gazului și carburanților. Birul UE care va provoca scumpiri in lanț

11:16, 21.03.2024 - Prețul gazului natural furnizat catre populație sau catre sectoare industriale și costul benzinei și motorinei vor avea incluse și prețul certificatelor de dioxid de carbon. Aceasta taxa va aduce o creștere a prețurilor cu pana la 10% din 2027.Astfel, din 2027, toți consumatorii de gaze din Romania,…

Revolta tinerilor cu studii pe care nu-i angajeaza nimeni: „Am lucrat 3 joburi și nu mi-am permis nici sa-mi iau o mașina”

16:21, 08.03.2024 - Realitatea, insa, este diferita. Specialiștii spun ca tinerii din generația Z au multe calitați, insa, nevoile lor s-au schimbat raportat la evoluția din zilele noastre și au nevoie sa fie ghidați mai bine. Generația Z este tot mai des criticata pentru faptul ca nu ar vrea sa munceasca. Tinerii se plang…

Revolta tinerilor cu studii pe care nu-i angajeaza nimeni: „Am lucrat 3 joburi și nu mi-am permis nici sa-mi iau o mașina”

10:10, 08.03.2024 - Realitatea, insa, este diferita. Specialiștii spun ca tinerii din generația Z au multe calitați, insa, nevoile lor s-au schimbat raportat la evoluția din zilele noastre și au nevoie sa fie ghidați mai bine. Generația Z este tot mai des criticata pentru faptul ca nu ar vrea sa munceasca. Tinerii se plang…

Prețul, prima condiție in alegerea mașinii. Motoarele pe combustie interna revin pe creștere

15:25, 25.02.2024 - Prețul domina deciziile de achiziție a mașinilor in piețele dezvoltate, cum ar fi Germania (55%), Japonia (58%) și Statele Unite (59%), conform studiului Deloitte 2024 Global Automotive Consumer Study. In contrast, calitatea produsului primeaza pentru consumatorii din India (65%) și Asia de Sud-Est…

Comisia Europeana acuza PPC ca a vandut energie electrica pe piata angro sub cost, pentru a exclude companiile concurente

16:55, 07.02.2024 - Comisia Europeana a declarat ca practica anticoncurentiala a avut loc intre 2013 si 2019, cand PPC a abuzat de dominatia sa pe piata angro de energie electrica din Grecia, vanzand energie electrica generata de centralele sale termice la preturi sub costurile variabile ale acestora. Institutia UE a trimis…


Ce parere ai despre aceasta stire?