Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Analiști la Fabrika: Renato Usatîi este un personaj nociv pentru Moldova, care își merită porecla de "Balabol"

Publicat:

Renato Usatii este un personaj nociv si foarte periculos. De aceasta parere sunt invitatii emisiunii ”Fabrika” de aseara. Potrivit lor, limbajul liderului  formatiunii "Partidul Nostru" este unul banditesc, iar el nu face nimic altceva, decat sa destabilizeze situatia din tara.

Invitații din studio au dat si o explicatie poreclei sale "Balabol", așa cum este numit de catre internauti pe retelele de socializare. 

"Balabol inseamna omul care vorbeste foarte mult si fara o oarecare esenta, care imprastie multe cuvinte lipsite de un sens concret", spune Ruslan Șevcenko, doctor in…

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Romania preia afacerile Gazprom din Republica Moldova: Romgaz are o noua sucursala la Chișinau

21:35, 16.05.2024 - Sucursala Romgaz din Chisinau a fost inregistrata joi la Agentia Servicii Publice a Republicii Moldova, in Registrul de Stat al persoanelor juridice, informeaza compania printr-un comunicat remis AGERPRES.Prin Hotararea nr.

Romgaz și-a deschis o sucursala in Republica Moldova pentru furnizarea gazelor

15:30, 16.05.2024 - Romgaz, cel mai mare producator de gaze din Romania, și-a deschis o noua sucursala in Republica Moldova, informeaza compania. Pe 16 mai 2024, a fost inregistrata la Agenția Servicii Publice a Republicii Moldova, in Registrul de Stat al persoanelor juridice, Sucursala ROMGAZ din Chisinau.

Un socialist din Republica Moldova, interzis in Romania pentru amenințari la adresa securitații Bucureștiului

18:50, 09.04.2024 - Maxim Moroșan, consilierul socialist in municipiul Balți din nordul Republicii Moldova anunța ca nu a putut intra marți in Romania din cauza interdicției aplicata din motiv ca reprezinta o amenințare la adresa securitații Bucureștiului.

(AUDIO/FOTO) Ședința de CL: Iașul s-a infrațit cu raionul Calarași din Republica Moldova

12:10, 27.03.2024 - La Iași, a fost semnat, in ședința Consiliului Local de astazi, protocolul de infrațire intre municipiul Iași și Raionul Calarași, din Republica Moldova. Primarul Iașului, Mihai Chirica, a precizat ca astfel a fost marcata și unirea Basarabiei cu Romania, de la 1918: ”Este vorba despre raionul Calarași.…

Ciolacu spune ca interdicțiile lui George Simion de a intra in R. Moldova și Ucraina sunt decizii intemeiate: „Am vazut documentele secrete”

12:55, 18.03.2024 - Premierul Marcel Ciolacu spune ca a vazut „documentele secrete” și e convins ca interdicțiile de a intra in Republica Moldova și Ucriana ale lui George Simion sunt decizii intemeiate, scrie Digi24.„Documentele au un regim secret, nu pot sa divulg lucruri pe care nu am voie sa le vorbesc. Doar statul…

Promisiuni la Chișinau: Autostrada de la frontiera cu Romania la Odesa din 2028

15:10, 13.03.2024 - Dorin Recean, prim-ministrul Republicii Moldova, a prezentat miercuri un program de investiții guvernamentale pentru urmatorii ani, care cuprinde și construirea primei autostrazi, pe traseul Ungheni – Chișinau – Odesa. Studiul de fezabilitate ar urma sa fie facut in urmatorii doi ani, iar autostrada…

Ciolacu: „Femeile din Romania sunt un model de excelența in afaceri”

20:16, 06.03.2024 - Seful Guvernului a participat, marti seara, la Gala CONAF - 'Women in Economy' alaturi de presedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, presedintele Senatului, Nicolae Ciuca, liderul PNL, si de liderul Parlamentului de la Chisinau, Igor Grosu.Premierul si-a inceput discursul prin a-i multumi presedintei…

Scenariul din Ucraina, aplicat in Moldova? Ministrul rus de Externe: „Regimul de la Chișinau calca pe urmele celui de la Kiev. Vrea sa anexeze Moldova la Romania”.

09:40, 03.03.2024 - Ministrul rus de externe, Serghei Lavrov, a acuzat conducerea Republicii Moldova ca incearca sa distruga formatul negocierilor pentru reglementarea transnistreana si a facut o paralela cu guvernarea de la Kiev.


Ce parere ai despre aceasta stire?