Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ana Maria Prodan, cadorisită REGHEşte!

Publicat:

(39 de ani), managerul general al , a primit drept cadou de la sotul ei toata prima incasata de antrenor dupa victoria cu , circa 3.000 de euro, ca sa-si faca singura cadoul pe care il doreste.

Pentru ca are un program extrem de incarcat si vrea cu orice pret evitarea retrogradarii cu Chiajna, tehnicianul nu si-a facut timp sa colinde magazinele pentru cadouri de ziua femeii. Chiar si asa, sotia lui, si-n acelasi timp colega lui de la Chiajna, , nu s-a putut plange de ”neglijenta…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ovidiu Sabau, dupa victoria contra Oțelului Galați: „Sunt foarte bucuros pentru ca am ramas in cursa pentru calificare”

08:55, 20.05.2024 - Universitatea Cluj o va infrunta pe Universitatea Craiova in barajul pentru Conference League, dupa ce a invins-o pe Otelul Galati cu scorul de 2-0 (0-0). Ovidiu Sabau a explicat cum a reușit sa o invinga pe Oțelul.

Ștefan Bana: „Ma bucur ca a venit și momentul meu“

02:30, 19.05.2024 - Noul puști-minune al Universitații Craiova, Ștefan Bana, a marcat in poarta echipei Sepsi și a contribuit astfel la victoria alb-albaștrilor, acesta fiind primul sau gol in Superliga. La finalul jocului, Bana a marturisit ca a trait un moment intens dupa reușita și ca spera sa o țina pe aceeași linie…

Mircea Lucescu spune ca doua dintre campioanele recente ale Romaniei au fost stabilite in culise

11:50, 03.05.2024 - Unirea Urziceni și Oțelul Galați sunt formații care au surprins multa lume in urma cu mai mulți ani, atunci cand au caștigat titlul de campioana a Romaniei. Mircea Lucescu vorbește in cadrul EuroCast 2024 despre faptul ca cele doua echipe nu ar fi obținut victoria doar pe teren.


Ce parere ai despre aceasta stire?