Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Amestecul din două ingrediente potrivit pentru femeile care se confruntă cu pierderi urinare. Lidia Fecioru: "Se consumă trei zile la rând"

Publicat:

Potrivit unui studiu, incontinența urinara sau scurgerea involuntara de urina este un simptom comun care afecteaza 50% dintre femeile adulte. Prevalența acestei probleme crește odata cu varsta, deoarece pana la 75% dintre femeile de peste 65 de ani raporteaza scurgeri de urina. Amestecul din doua ingrediente potrivit pentru femeile care se confrunta cu pierderi urinare. Sfaturile oferite de bioenergoterapeutul

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Secretul frumusetii rusoaicelor. Ce folosesc pentru a avea un ten perfect chiar și la varste inaintate

21:56, 23.04.2024 - Femeile din Rusia par sa imbrace procesul de imbatranire cu o grație aparte, pastrandu-și stralucirea și prospetimea tenului la orice varsta. Vazute ca modele de frumusețe și eleganța, rusoaicele ridica intrebari privind secretele lor de infrumusețare și intreținere a tenului, care au ramas pana acum…

Amestecul care ajuta la curatarea vaselor de sange și a intestinelor. Lidia Fecioru a oferit un leac natural

15:20, 21.04.2024 - Exista un amestec din doua ingrediente care ajuta la curațarea vaselor de sange și a intestinelor. Lidia Fecioru a oferit un leac natural pentru aceste probleme. Iata ce a declarat bioenergoterapeuta!

Cum desfundați o chiuveta: e nevoie doar de 2 ingrediente și de apa fierbinte de la robinet

10:16, 25.03.2024 - In primul și in primul rand, tot ce trebuie sa faceți pentru a putea desfunda o chiuveta de baie, este sa incepeți prin a indeparta orice reziduuri vizibile aflate in jurul dopului și nu numai.Puteți face acest lucru utilizand un carlig special de curațare, astfel incat sa puteți crea spațiu pentru…

Amestecul din patru ingrediente care te scapa de tusea puternica. Ce remediu natural a recomandat Lidia Fecioru: ”E bun și pentru copii”

20:30, 16.03.2024 - In timp ce medicamentele sunt uneori necesare pentru a trata tusea, remediile naturale, inclusiv gargara cu apa sarata și consumul de miere, pot fi, de asemenea, de ajutor. Amestecul din patru ingrediente care te scapa de tusea puternica. Ce remediu natural a recomandat Lidia Fecioru.

Cum iți dai seama ca partenerul și-a pierdut interesul. Sfaturile oferite de Lidia Fecioru: „Nu mai exista...”

18:35, 13.03.2024 - Lidia Fecioru a vorbit despre semnele care iți arata ca partenerul și-a pierdut interesul. Bioenergoterapeuta a oferit sfaturi prețioase pentru cupluri. Iata ce a declarat specialista despre acest subiect!

Cum se trateaza „ciocurile la calcaie”. Sfaturile oferite de Lidia Fecioru

09:00, 26.02.2024 - Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Lidia Fecioru ofera destul de des remedii pentru diversele probleme de sanatate ale organismului uman. Recent, bioenergoterapeuta a explicat cum se trateaza „ciocurile la calcaie”. Iata ce sfaturi importante a oferit specialista!

Amestecul de 4 ingrediente care te scapa de praful din casa. Nu se va mai depune pe mobila mult timp

20:51, 22.02.2024 - Afla cum poți scapa de praful din casa pentru cateva zile bune. Este destul de deranjant sa vezi mobila mereu murdara, deși ai curațat-o cu puțin timp inainte. Iata cel mai bun amestec, din doar patru ingrediente, care iți va lasa casa luna in doar cateva secunde. Amestecul care inlatura praful In fiecare…


Ce parere ai despre aceasta stire?