Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

American Film Institute: top cele mai bune 10 filme și seriale ale anului trecut

Publicat:

(AFI) a publicat luni lista celor mai bune 10 filme ale anului trecut, iar cinci dintre productiile premiate beneficiaza de distributii alcatuite majoritar din actori de culoare si prezinta povestile unor personaje non-caucaziene, informeaza Reuters.

Citeste articolul mai departe pe aradon.ro…  

Sursa articol: aradon.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doua noi filme din seria „Stapanul Inelelor” („The Lord of the Rings”) vor fi lansate in cinematografe

18:35, 10.05.2024 - Un nou film din seria „Stapanul Inelelor” („The Lord of the Rings”), una dintre cele mai importante francize cinematografice din toate timpurile, este programat sa fie lansat in cinematografe in anul 2026, informeaza Reuters.

Doua noi filme vor fi lansate in cadrul francizei 'The Lord of the Rings'

18:20, 10.05.2024 - Un nou film din seria ''The Lord of the Rings'' ("Stapanul Inelelor"), una dintre cele mai importante francize cinematografice din toate timpurile, este programat sa fie lansat in cinematografe in anul 2026, informeaza Reuters, potrivit Agerpres.

Creatorul "Dragon Ball" a murit la 68 de ani. Benzile desenate au inspirat filme, jocuri video și seriale TV in 80 de țari

09:30, 08.03.2024 - Creatorul de benzi desenate japoneze (manga) Akira Toriyama, cunoscut pentru titluri populare precum "Dragon Ball" si "Dr. Slump", a murit pe 1 martie din cauza unui hematom subdural acut la varsta de 68 de ani, a anuntat vineri editura Shueisha, informeaza Reuters.

Filme și seriale: gigantul luxului folosește audiovizualul pentru a-și promova marcile

14:55, 26.02.2024 - Grupul francez LVMH a anunțat crearea unei companii dedicate promovarii brandurilor sale prin parteneriate cu industria de divertisment, intr-un nou semn ca granițele dintre lux, moda, seriale TV și cinema se estompeaza.   Denumita „22 Montaigne Entertainment”, cu referire la adresa grupului din Paris,…

Filme și seriale romantice. AntenaPLAY sarbatorește Valentine's Day toata luna februarie cu producții de care te indragostești

12:56, 14.02.2024 - AntenaPLAY sarbatorește Valentine's Day toata luna februarie! Ca in fiecare an, incepe perioada in care dragostea iși croiește drum in inima ta. Daca ești in cautare de idei de filme și seriale romantice, iata propunerile AntenaPLAY.


Ce parere ai despre aceasta stire?