Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

America Express, sezonul 6. Cum au dormit Aris Eram și Laura Giurcanu în tribul amazonian. De ce au împărţit Alexia Eram şi Sânziana Negru patul

Publicat:

, sezonul 6. In editia de duminica, 19 noiembrie 2023, concurenții au innoptat intr-un trib amazonian, care a acceptat, in premiera, vizita unor europeni. La inserat, echipele au fost insoțite spre locul de cazare, o fortareața din lemn cu paturi supraetajate și paturi care sa-i acopere de frig și insecte. Conditiile mai grele i-au facut pe , , si sa doarma altfel decat erau obisnuiti. Episodul integral poate fi urmarit in AntenaPLAY.

Citeste articolul mai departe pe money.ro…  

Sursa articol: money.ro


Stiri pe aceeasi tema

Seria In spatele Camerei 609, episodul 15, sezonul 2. Emanuel Cirstea, interviu exclusiv pe platourile de filmare

23:05, 26.04.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lasa-ma, imi place! Camera 609. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale In spatele Camerei 609 in AntenaPLAY!

Bravo, tata! Rezumat episodul 9, sezonul 2, din 14 aprilie. Taticii merg in camping cu copiii

01:06, 15.04.2024 - In episodul 9 din noul sezon Bravo, tata!, telespectatorii au putut viziona cum taticii impreuna cu copiii merg in camping. Vezi cele mai noi episoade din noul sezon al serialului pe Antena 1 și in AntenaPLAY

Seria In spatele Camerei 609, episodul 13, sezonul 2. Cristian Neacșu: „Primul meu job a fost sa vand apa plata!”

19:30, 12.04.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lasa-ma, imi place! Camera 609. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale In spatele Camerei 609 in AntenaPLAY!

Chefi la cuțite, 3 aprilie 2024. Sanziana Negru și Laura Giurcanu, preparat inspirat din America Express. Ce reacție au avut jurații: ”Doar cineva care a fost acolo...” / VIDEO

00:40, 04.04.2024 - Sanziana Negru și Laura Giurcanu i-au surprins pe jurații de la Chefi la cuțite cu un preparat din America Express. Concurentele au marturisit cat de importanta a fost experiența din continentul american și cum viața le-a fost schimbata.

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 11 din sezonul 3. Ioana Blaj: „M-am pregatit pentru actorie fara sa știe nimeni!”

23:06, 28.03.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 7 din sezonul 3. Valeriu Ilisie: „Ma cucerește tot mai tare de fiecare data cand o vad!”

23:05, 29.02.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 5 din sezonul 3. Tina Duceac: „Visele mele s-au naruit in mașina de spalat!”

23:06, 15.02.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!

Seria In spatele Camerei 609, episodul 4, sezonul 2. Anda Sarbei: „Primii bani pe care i-am caștigat au fost 2 dolari”

23:00, 09.02.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lasa-ma, imi place! Camera 609. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale In spatele Camerei 609 in AntenaPLAY!


Ce parere ai despre aceasta stire?