Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ameninţare cu bomba la sediul Fan Curier din judeţul Ilfov. Alertă că un colet explodează la ora 11.00

Publicat:

Directorul firmei a sunat la 112 pentru a anunta ca a fost instiintat ca va primi un colet la sediul din Ilfov care va exploda. Echipele SRI se afla deja la fata locului pentru verificari.

a primit un mail prin care este instiintat ca va primi un colet care va exploda la ora 11.00, in comuna Stefanesti/Voluntari. La fata locului s-a deplasat grupa operativa impreuna cu seful Politiei oras Voluntari, grupa pirotehnica din cadrul IGPR si un echipaj SRI”, transmite .

Potrivit sursei citate, la 10:30 a fost oprita activitatea personalului.

Citeste articolul mai departe pe gorj-domino.ro…  

Sursa articol: gorj-domino.ro


Stiri pe aceeasi tema

(update) Activitatea Aeroportului Chișinau, perturbata de o noua alerta cu bomba falsa: Ce risca faptașul

19:30, 21.04.2024 - Alerta cu bomba pe Aeroportul Internațional Chișinau s-a dovedit a fi falsa. Potrivit ofițerei de presa a Poliției de Frontiera, Raisa Novițchi, activitatea aerogarii a fost reluata in regim normal.

(video) Activitatea Aeroportului Chișinau, perturbata de o noua alerta cu bomba: Au intervenit serviciile specializate

17:35, 21.04.2024 - O noua alerta cu bomba pe Aeroportul Internațional Chișinau. „Toate serviciile specializate ale Ministerului Afacerilor Interne sunt la fața locului pentru verificari”, a menționat pentru UNIMEDIA ofițera de presa a Poliției de Frontiera, Raisa Novițchi.

Alerta cu bomba din Aeroportul Chisinau, falsa: Ce spun oamenii legii

12:06, 21.04.2024 - Alerta cu bomba din Aeroportul Internațional Chișinau, care a pus pe jar oamenii legii aseara, s-a dovedit a fi falsa. Informația a fost comunicata pentru UNIMEDIA de ofițera de presa a Poliției de Frontiera, Raisa Novițchi.

BREAKING Avion turcesc, aterizare de urgența pe Aeroportul Otopeni / Alerta cu bomba

22:25, 12.04.2024 - Un avion Turkish Airlines care circula pe ruta Varșovia-Istanbul, cu 158 de pasageri la bord, a aterizat de urgența pe Aeroportul Otopeni dupa o alerta cu bomba, anunța Antena3 CNN.Aterizarea a avut loc la ora 21:41.- in curs

Alerta cu bomba la Parlamentul Norvegiei

13:35, 03.04.2024 - Parlamentul Norvegiei a primit o amenintare cu bomba, ceea ce a determinat fortele de ordine sa sporeasca masurile de securitate in perimetrul cladirii, a anuntat politia din Oslo, potrivit Reuters. In timpul unei audieri a miniștrilor norvegieni in Parlament, a fost facut un anunț care spunea ca toata…

Ambasada Rusiei in Romania, despre alerta cu bomba de la sediul sau: „O incercare deliberata a dusmanilor de a provoca panica”

11:20, 17.03.2024 - Ambasada Rusiei in Romania a reacționat in cazul genții suspecte gasite langa cladirea reprezentanței diplomatice din București și a catalogat incidentul drept o „incercare deliberata a dusmanilor Rusiei de a provoca panica”.

Alerta la Ambasada Rusiei din Romania! Pirotehniștii din București s-au deplasat la fața locului, din cauza unui colet suspect

19:26, 16.03.2024 - In cursul zilei de sambata, 16 martie 2024, s-a dat alerta cu privire la un pachet suspect la Ambasada Rusiei, in Romania! Este vorba despre un rucsac abandonat pe bulevardul Kiseleff, chiar in apropierea Ambasadei Rusiei din București. Aceasta aituatie a alarmat autorițile din Capitala.

Alerta - Amenințare cu bomba la o școala și o cladire de birouri din Cluj: Aproape 300 de persoane au fost evacuate

10:25, 21.02.2024 - O școala și o cladire de birouri din Cluj-Napoca au fost evacuate, miercuri dimineața, dupa o amenințare cu bomba. Potrivit IPJ Cluj, polițiștii au fost sesizați de administratorul unei unitați școlare, situata pe strada Henri Barbusse, cu privire la faptul ca ar fi primit un e-mail prin care s-a…


Ce parere ai despre aceasta stire?