Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Amalia de la „Chefi la cuțite”, prima apariție după ce a fost bătută în stradă: „Mi-a smuls părul din cap”

Publicat:

a trecut prin clipe de coșmar, in urma cu cateva zile. Fosta concurenta de la „Chefi la cuțite” a fost batuta, in plina strada, de mai mulți indivizi. A ajuns la spital, pe perfuzii, iar acum are mana in ghips.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum se simte Elena Matei de la Chefi la cuțite insarcinata cu primul copil. Va naște peste cinci saptamani: „De cateva zile...”

17:45, 06.05.2024 - Elena Matei traiește o perioada unica de cand a aflat ca este insarcinata pentru prima data. Fosta concurenta de la Chefi la cuțite și iubitul ei vor deveni parinți de fetița, iar cei doi numara saptamanile pana cand va veni pe lume fiica lor.

Elena Matei de la Chefi la cuțite, imagini rare cu iubitul ei: „Nu-l cautați pe social media, ca nu are conturi”. Vor deveni parinți pentru prima data / FOTO

19:50, 25.04.2024 - Elena Matei și iubitul ei traiesc o perioada unica de cand au aflat ca vor deveni parinți. Fosta concurenta de la Chefi la cuțite este insarcinata pentru prima data și se pregatesc pentru venirea pe lume a fiicei lor. De curand, tanara a facut publice și cateva imagini cu iubitul ei, pe care a preferat…

Chefi la cuțite, 27 martie 2024. Regina Intunericului, Gabriela Lucuțar, apariție surpriza in platou! Povestea femeii care vorbește cu morții: ”Am fost trimisa sa...” / VIDEO

00:15, 28.03.2024 - Jurații au avut parte de o surpriza de propoții la Chefi la cuțite! Gabriela Lucuțar, numita și ”Regina Intunericului” a venit in platoul emisiunii și a gatit coliva premium! Iata povestea femeii care spune ca poate sa vorbeasca cu morții și a transformat acest talent intr-o afacere de lux.

iUmor. Horia Manea, fostul concurent de la Chefi la cuțite, show de comedie. Ce reacție au avut jurații: ”Meriți cuțitul de aur”

00:30, 25.03.2024 - Horia Manea, fostul concurent de la Chefi la cuțite, a venit la iUmor pentru a-și demonstra talentul in arta umorului. Finalul nu a fost unul așteptat de acesta, iar jurații i-au apreciat...mancarea pregatita pentru ei.

Chefi la cuțite, 19 martie 2024. Tatiana Gaman este rusoaica ce l-a „cucerit” pe chef Alexandru Sautner cu farmecul ei. Ce a gatit

21:15, 19.03.2024 - Tatiana Gaman se numara printre concurenții care au trecut pragul noului sezon Chefi a cuțite in ediția 2 de pe 18 martie 2024. Aceasta a reușit sa-i impresioneze pe chef Orlando Zaharia, chef Alexandru Sautner și chef Richard Abou Zaki cu preparatul sau reinterpretat.

Marian Cocoș, fost concurent la Chefi la cuțite, a murit. Mesajele emoționante transmise de foștii colegi de echipa

16:25, 15.02.2024 - A murit Marian Cocoș, fost concurent Chefi la Cuțite. In sezonul 2 ii incanta pe colegi și telespectatori cu priceperea și perseverența lui. Mesajul durerors prin care a fost anunțata pierderea antrenorului de box.


Ce parere ai despre aceasta stire?