Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Amalia are nevoie de baterii de 12.000 €! Sănătatea fetiţei cu implant antiepileptic depinde de funcţionarea dispozitivului

Publicat:

, fetita din Murfatlar cu implant VNS, a fost una dintre primele paciente din Romania care au avut bafta de a beneficia de dispozitivul care diminueaza sau chiar duce la disparitia totala a crizelor epileptice.

Interventia de montare a stimulatorului, facuta in august anul trecut, de o echipa de medici greci, la - Arseni, da rezultate, asa cum ne-a spus mama copilei.

In plus, familia a reusit sa rezolve si problema verticalizatorului ce o ajuta pe Amalia sa invete sa stea si sa se miste normal.

Toate ar parea ca au intrat pe un fagas bun,…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Daniel Harpa, candidat PSD la funcția de președinte al CJ Neamț: „Noi suntem partidul care dezvolta Romania și județul Neamț”

17:20, 26.05.2024 - In ultimele zile, am asistat la o campanie murdara și agresiva a adversarilor noștri politici: afișe cu indemnuri la ura, minciuni, denigrari la persoana – toate acestea in lipsa unor proiecte cu adevarat utile pentru județul nostru. Teama de a pierde, lipsa de soluții și eșecul in a empatiza cu oamenii…

Malta refuza extradarea lui Paul Phillipe al Romaniei, condamnat in dosarul „Ferma Baneasa”. Se cere intervenția Curții de Justitie a Uniunii Europene.

08:25, 21.05.2024 - Instanta din Malta a respins predarea lui Paul-Philippe, condamnat la 3 ani și 4 luni de inchisoare in dosarul „Ferma Baneasa”. Romania cere intervenția Curții de Justitie a Uniunii Europene.

Noua moda in randul parinților din Romania. Psihologii vorbesc despre un fenomen tot mai intalnit: „E extrem de important”

17:51, 12.05.2024 - In ultimii ani, parintii din Romania au inceput sa fie preocupati nu doar de sanatatea fizica a copilului, ci si de sanatatea psihica, incercand sa identifice metode prin care copilul sa creasca armonios din toate punctele de vedere.

Strainii veniți in Romania se confrunta cu o problema nemaivazuta. Se cere intervenția autoritaților pentru rezolvarea situației

13:35, 01.05.2024 - Mii de turiști venți din toate colțurile lumii au facut nenumarate plangeri, ba chiar amenința ca nu mai vin in Romania. Motivul? 90% dintre cei care ofera servicii de cazare prin intermediul Booking și Airbnb ar face evaziune fiscala.CITEȘTE AICI DECLARAȚIILE ULUITOARE!

Adrian Nastase are grija de sanatatea și confortul lui și al celor din jur. Unde și cum a fost surprins fostul politician / PAPARAZZI

22:51, 16.04.2024 - Paparazzii celui mai tare site de știri mondene din Romania, SpyNews.ro, au surprins imagini rare cu Adrian Nastase. Cadrele filmate sunt dovada clara ca fostul Prim Ministru al Romaniei are grija de sanatatea și confortul lui, dar și al celor din jur.

Sanatatea curata din Ținutul Buzaului, marcata de elevii școlilor asociate UNESCO

11:25, 09.04.2024 - Cu sprijinul Consiliului Județean Buzau, elevii celor trei Școli asociate UNESCO din județ au vizitat, vineri, mai multe obiective din Geoparcul UNESCO „Ținutul Buzaului” și au conștientizat cat de prețioase sunt aceste comori.   Geoparcul „Ținutul Buzaului”, al doilea Geoparc Internațional UNESCO din…

Securitatea și sanatatea in munca – serviciu obligatoriu pentru orice afacere din Romania

11:26, 28.03.2024 - Companiile active cu minim un angajat au obligația de a respecta un protocol foarte strict pentru a asigura intregului personal condiții sigure de munca. Acest lucru este reglementat legal printr-o ramura a Protecției Muncii, numita Securitate și Sanatate in Munca, ce definește totalitatea masurilor…


Ce parere ai despre aceasta stire?