Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Am mâncat cea mai bună ciorbă de burtă. Burtă de peşte!

Publicat:

Cum toata lumea (inca mai) incearca sa mai dea jos din kilogramele acumulate dupa perioada sarbatorilor de iarna, am zis ca nu strica sa incerc o delicatesa din peste. Asa am ajuns la din Brasov, de pe strada Oasului nr. 1. Am fost imbiat de bucatarul localului, , cu o ultima specialitate introdusa in meniu: ciorba de burta de  peste! Daca vreți sa va faceți o idee despre ce este vorba, gandiți-va la ciorba din burta de vita, dar care are principalele ingrediente bucați din burta de somn, crap si somon afumat, dar burta de pește mare, de peste 5-6 kg, bine usturoiata.…

Citeste articolul mai departe pe newsbv.ro…  

Sursa articol: newsbv.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ciorba falsa cu masline de la manastire

11:36, 27.04.2024 - La fel ca toate mancarurile manastiresti, si cele de la Manastirea Bujoreni din Vaslui au un gust special si o aroma aparte. Parintele Alexie e convins ca savoarea preparatelor manastiresti vine mai ales din faptul ca sunt facute cu rugaciune si doar dupa ce se primeste binecuvantarea. In perioada in…

Cum sa faci smantana de post. Vei obține o textura fina și un gust placut

09:45, 28.03.2024 - Cum sa faci smantana de post. Vei obține o textura fina și un gust placut. Pentru iubitorii de smantana exista soluții in perioada postului. Poți sa faci smantana de post acasa cu doar cateva ingrediente. Ingredientul secret insa este tofu, care se va integra perfect. Lista cu ingrediente e urmatoarea:…

Rețeta perfecta pentru post: Ciorba de ștevie acrita cu zeama de varza

16:00, 22.03.2024 - Ștevia, ingredientul principal al acestei ciorbe, are numeroase beneficii pentru sanatate datorita conținutului ridicat de antioxidanți, vitamine și minerale esențiale. Este cunoscuta pentru proprietațile sale antiinflamatoare, fiind benefica pentru sistemul cardiovascular și combaterea bolilor cronice.…

Postul Paștelui 2024. Cum se prepara ciorba de burta de post. Ingredientul special de care ai nevoie

11:30, 18.03.2024 - Postul Paștelui 2024. Rețete de post. Ciorba de burta de post. Iata cum poti sa prepari o ciorba de burta falsa, altfel spus o ciorba de „burta” cu ciuperci Pleurotus. Ciupercile Pleurotus se gasesc in orice supermarket.Mai intai se fierb ciupercile in apa, in care se pune un amestec de legume deshidratate,…

Cum prepari celebrii mucenici muntenești? Rețeta delicioasa a lui Catalin Scarlatescu: aroma de care te vei indragosti

10:11, 27.02.2024 - Ingrediente mucenici muntenești a la chef ScarlatescuPentru aluatul de mucenici muntenești500 de grame de faina50 de grame de drojdie200 de ml de apa calduta100 ml de uleisarezahar vanilatPentru zeama mucenicilor2-3 litri de apa350 de grame de zahar800 de grame de nuca macinata1 lingurita de scortisoaracoaja…

Cel mai sanatos pește de mancat. Este delicios și ușor de preparat

20:01, 21.02.2024 - Peștele este unul dintre alimentele delicioase care se consuma des de catre romani. Are numeroase beneficii pentru organism, deoarece conține un numar mare de acizi grași sanatoși, este bogat in proteine, vitamine și minerale.

Cand se pune patrunjelul in ciorba, de fapt. Multi il adauga in farfurie, dar e gresit

23:41, 17.02.2024 - Cand se pune patrunjelul in ciorba? Aceasta intrebare este pe buzele tuturor gospodinelor atunci cand vor sa faca acest preparat delicios. Multe greșesc, iar ciorba nu are un gust atat de bun. Iata care este secretul! Cand se pune patrunjelul in ciorba Ciorbele sunt preferatele romanilor. Fie ca sunt…

Ciorba in care nu se adauga niciodata patrunjel. Ce greșeala fac multe gospodine

15:46, 13.02.2024 - De regula, la ciorbe se adauga multa verdeața la final, pentru a oferi un gust mai aromat. Insa, exista un anumit tip de ciorba in care nu trebuie sa punem deloc patrunjel, deoarece ii va strica tot gustul.


Ce parere ai despre aceasta stire?