Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alunecare de teren filmată în China

Publicat:

Ploi abundente au maturat si sudul Chinei in ultimele zile. Potrivit presei chineze, precipitatiile au declansat mai multe „dezastre geologice”. 

Ieri, un trecator a filmat cu telefonul mobil o alunecare de teren care s-a produs in apropierea unui oras. Pamantul si copacii de pe versantul unui deal s-au pus in miscare pe neasteptate, acoperind soseaua de la poale.

O masina si o motocicleta care se aflau pe sosea in momentul alunecarii de teren au scapat insa neatinse. Nimeni nu a fost ranit.

Urmareste Digi24.ro si pe FACEBOOK si TWITTER!

.asset .more-stories-wrap, .moreArticles…

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Decizia de arbitraj care putea schimba soarta finalei Champions League » Reacția lui Edin Terzic: „Nu ar fi trebuit sa fie pe teren”

09:45, 02.06.2024 - Edin Terzic (41 de ani), antrenorul Borussiei Dortmund, a felicitat-o pe Real Madrid și l-a elogiat pe Carlo Ancelotti (64 de ani), dupa ce „Los Blancos” au caștigat finala Champions League in fața echipei sale, scor 2-0. Tehnicianul german a reclamat ca Vinicius ar fi putut primi cartonașul roșu in…

Anunț important din Slovacia: In ce stare se afla premierul Robert Fico, la patru zile dupa atac

15:00, 19.05.2024 - Viața premierului slovac Robert Fico nu mai este in pericol, a declarat duminica vicepremierul Robert Kalinak, la patru zile de la atacul asupra șefului guvernului, transmite France Presse, potrivit hotnews.ro .

Liga Campionilor - Thibaut Courtois, in lotul lui Real Madrid pentru meciul cu Bayern Munchen

11:40, 29.04.2024 - Portarul belgian Thibaut Courtois, revenit dupa o grava accidentare la genunchi suferita in vara trecuta, a fost inclus in lotul echipei Real Madrid pentru meciul cu Bayern Munchen, din prima mansa a semifinalelor Ligii Campionilor la fotbal, programata marti seara in Germania.

Barcelona, victorie chinuita, cu gandul la PSG » Foarfeca lui Joao Felix a decis meciul

23:55, 13.04.2024 - Barcelona a caștigat la limita duelul contra celor de la Cadiz, 1-0, din etapa a 31-a din La Liga. E in continuare la 8 puncte de liderul Real Madrid. Cu gandul la meciul cu PSG (marți, 22:00), din returul sferturilor UEFA Champions League, Xavi, suspendat pentru acest meci, a trimis mai multe rezerve…

Real Madrid a solicitat acordul UEFA pentru inchiderea acoperisului stadionului la meciul cu Manchester City

12:45, 09.04.2024 - Clubul spaniol Real Madrid a solicitat acordul UEFA pentru a inchide acoperisul stadionului Santiago Bernabeu la meciul cu echipa engleza Manchester City, programat marti seara, in cadrul primei manse a sferturilor de finala ale Ligii Campionilor la fotbal, informeaza DPA, potrivit Agerpres.

Inca un nume important ii reproșeaza lui Petev tactica la meciul cu FCSB: „Nu am ințeles” » Nici jucatorii nu au scapat

13:25, 08.04.2024 - Pavel Badea, directorul Clubului Sportiv Universitatea Craiova, a vorbi la GSP LIVE despre infrangerea suferita de olteni cu FCSB, 0-2. Fostul jucator i-a criticat pe elevii lui Ivaylo Petev pentru modul in care s-au prezentat pe Arena Naționala. Iar de critici nu a scapat nici antrenorul bulgar, luat…

„Ne-a lipsit zambetul asta!” » Presa internaționala, reacție emoționanta dupa revenirea Simonei Halep pe teren

01:00, 20.03.2024 - Simona Halep (32 de ani) a revenit pe teren dupa o pauza de 568 de zile și a pierdut in 3 seturi cu Paula Badosa (26 de ani, 80 WTA), scor 6-1, 4-6, 3-6, la turneul WTA1000 de la Miami. Presa internaționala a fost cu ochii pe meciul Simonei și a oferit primele reacții. Meciul lui Halep cu Badosa a fost…


Ce parere ai despre aceasta stire?