Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alina Ceușan, goală în cadă. Cum a încins tânăra mămică imaginația tuturor / FOTO

Publicat:

Alina Ceușan a uitat complet de inhibiții și a aparut pe internet goala pușca, direct din cada plina cu spuma. Tanara mamica, cu un trup tras parca prin inel, a incins imaginația tuturor, mai ales a masculilor care o urmaresc pe rețelele de socializare.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Asasini-ultras, capturați de Polonia! Premierul Donald Tusk, amenințari dure: „Vom distruge orice tradare cu un fier incins”

11:21, 20.04.2024 - Premierul Donald Tusk a susținut un discurs foarte dur la adresa celor care colaboreaza cu serviciile secrete rusești, in condițiile in care Polonia a descoperit mai mulți cetațeni dispuși sa participe la diferite acțiuni teroriste. „Nu va fi nicio clemența pentru colaboratorii cu serviciile secrete…

Internata cu „furia laptelui”, o proaspata mamica a intrat in șoc toxico-septic și a murit. Ce s-a intamplat

12:30, 08.04.2024 - Un caz straniu s-a petrecut la finele saptamanii trecute in Sibiu, unde o lauza de doar 32 de ani a murit dupa trei stopuri cardio-respiratorii. Tanara nascuse cu doar o saptamana inainte.

Andreea Catrina, fosta concurenta Mireasa, sezonul 5, a devenit mamica. Ce nume a ales pentru micuța ei / FOTO

09:51, 25.03.2024 - Bucurie mare in familia Andreei Catrina de la Mireasa, sezonul 5. Fosta concurenta a devenit mamica de fetița. Recent, aceasta a facut publice primele imagini cu micuța ei. Cum a numit-o pe fetița.

Tanara superba care l-a cucerit pe Mihai Bobonete. Momentul de belly dance a incins atmosfera la Romanii au talent 2024: „Sa nu sunati la 112!”

23:40, 15.03.2024 - Vineri, 15 martie 2024, s-a difuzat o noua ediție a emisiunii „Romanii au talent”, sezonul 14. Ca deobicei, cei patru jurați au fost impresionați de concurenții care au urcat pe scena. Bianca Constantin, o dansatoare de 22 de ani din Ploiești, a reușit sa-l cucereasca pe Mihai Bobonete. Juratul abia…

Nora lui Adrian Daminescu face bani din OnlyFans. Alina s-a afișat goala și fara inhibiții

17:25, 20.02.2024 - Nora lui Adrian Daminescu apare fara haine și prejudecați intr-o filmare din social media. Alina Daminescu a anunțat introi postare pe Facebook ca s-a reorientat in cariera și a decis sa iși gaseasca o alta sursa de venit: OnlyFans.


Ce parere ai despre aceasta stire?