Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alimentul-minune al toamnei. Ajută inima, scade colesterolul și te ajută să slăbești

Publicat:

 Gulia este un aliment de toamna cu numeroase beneficii pentru organism.

Magneziul și vitamina B6 din gulie sunt esențiale în stabilizarea tensiunii, iar potasiul controleaza ritmul cardiac. Totodata, sucul de gulie ajuta la scaderea nivelului de colesterol din sânge, datorita conținutului ridicat de fosfor.

Iar asta nu este tot. Vitamina C din gulie pot spori abilitatea corpului de ardere a grasimilor în timpul exercițiilor fizice.

Citeste articolul mai departe pe timpul.md…  

Sursa articol: timpul.md


Stiri pe aceeasi tema

Alimentele pe care trebuie sa le consumi neaparat toata primavara daca vrei sa te ferești de raceli și de astenie

10:31, 28.03.2024 -  In continuare, va prezentam o serie de alimente recomandate pentru consum in perioada primavara, alese pentru proprietațile lor nutritive și beneficiile aduse sanatații.1. Fructele citriceFructele citrice, cum ar fi portocalele, grapefruit-ul, lamaile și lime-urile, sunt renumite pentru conținutul…

Lasa-te de fumat cu acest preparat din 6 ingrediente!

09:50, 22.03.2024 - Fumatul – un viciu raspandit, o dependența greu de invins. Dar ce ai zice daca am spune ca exista un desert care te poate ajuta sa renunți la fumat? Da, ai citit bine! Acest preparat simplu și delicios te poate ajuta sa invingi dependența de nicotina, folosind doar 6 ingrediente pe care le gasești deja…

3 alimente care conțin mangan și te ajuta sa slabești. Au numeroase beneficii pentru organism

23:50, 14.03.2024 - Trei alimente au un conținut mare de mangan și sunt foarte benefice pentru pierderea in greutate. Sunt recomandate de toți nutriționiștii, iar efectele pe care le au asupra organismului sunt uluitoare. Iata ce trebuie sa consumi.

L-carnitina, ingredientul-minune care te ajuta sa slabești

17:00, 06.03.2024 - Ce este L-carnitina?L-carnitina este o substanța sintetizata in mod natural in corpul uman, precum și prezenta in anumite alimente, cum ar fi carnea roșie și produsele lactate. Este responsabila pentru transportul acizilor grași in mitocondriile celulelor, unde aceștia sunt arși pentru a produce energie.…

Alimentul care susține sanatatea inimii. Trebuie consumat in mod frecvent

00:05, 26.02.2024 - Inima este organul fara de care nu putem funcționa. Sanatatea sa este importanta, astfel ca e nevoie sa avem o grija deosebita. Multe vitamine și minerale se pot obține din alimentație, astfel ca anumite nucifere pot avea un rol benefic pentru vitalitatea noastra.

Alimentul care te ajuta sa slabești 10 kilograme intr-o luna. Este ieftin și se gasește in toate piețele din Romania

08:55, 19.02.2024 - Un aliment miraculos te ajuta sa slabești chiar și 10 kiligrame intr-o luna, fara sa iți afecteze sanatatea. Este un ajutor uriaș pentru sanatate și benefic pentru o silueta de vis. Romanii il gasesc in toate piețele din Romania, la prețuri foarte mici.

Nutriționistul Mihaela Bilic. Gulia, buna și pentru digestie, și pentru silueta

14:10, 10.02.2024 - Gulia are mai multe efecte benefice. Daca ronțaiți gulie precum iepurașii, veți avea beneficii și pentru digestie și pentru silueta, spune nutriționistul Mihaela Bilic. „Va mai amintiți ce gust are gulia? Nu era toamna in care tata, atuci cand punea varza la murat, sa nu dea sa mancam cotor de varza…

Zece sfaturi care ajuta inima sa fie sanatoasa. Ce trebuie sa excluzi din alimentație: „Pot contribui la obezitate”

14:40, 08.02.2024 - Reducerea consumului de zahar, evitarea alimentelor ultraprocesate și includerea in mesele de zilnice a peștelui gras, semințelor, fructelor, legumelor și folosirea de condimente sunt doar cateva dintre elementele care ne mențin sanatoși.


Ce parere ai despre aceasta stire?