Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alimentul care protejează oasele, dar românii nu știu cum să îl consume corect. Ai grija! Frunzele sunt otrăvitoare

Publicat:

Confundata adesea cu un fruct, rubarba este o leguma care face parte din familia macrișului, originara din Tiber, ce a fost ulterior cultivata și in Europa. Ea se folosește in preparate culinare și in medicina, avand numeroase beneficii. Beneficiile consumului de rubarba. Cum o folosim pentru a nu deveni otravitoare Reventul, denumit Taci sau Taco […] The post Alimentul care protejeaza oasele, dar romanii nu știu cum sa il consume corect. Ai grija! Frunzele sunt otravitoare appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

SANATATEA INIMII Beneficiile frunzelor de dafin pentru sanatate

21:05, 06.05.2024 - Frunzele de dafin, folosite tradițional in gastronomie pentru aromatizare, ofera beneficii terapeutice multiple, inclusiv imbunatațirea digestiei, sanatatea inimii, alinarea simptomelor respiratorii și durerilor menstruale, fiind și un repelent natural eficient. The post SANATATEA INIMII Beneficiile…

Cele mai apreciate mancaruri din Europa in perioada Paștelui. Ce prefera romanii și ceilalți europeni

06:45, 03.05.2024 - Sarbatoarea Paștelui aduce cu sine o varietate de preparate culinare tradiționale, fiecare țara avand propriile sale obiceiuri și preferințe. Daca in Romania pasca și mielul sunt la mare cautare, in Italia se lauda cu „Agnello al Forno”, Grecia cu „Magiritsa”, iar Spania cu „Torrijas”

De ce e bine sa bei ceai din frunze de morcovi. Beneficiile nebanuite pe care le are

09:30, 11.04.2024 - Frunzele acestei legume pot oferi beneficii surprinzatoare pentru sanatatea noastra. Iata de ce este bine sa bei ceai și care sunt acele avantaje nebanuite pe care le pot aduce organismului nostru.

Romanii, adepții tariei. Consumul de bauturi spirtoase a crescut considerabil in ultimii ani

15:40, 09.04.2024 - Statisticile arata ca romanii au inceput sa consume, de la un an la altul, tot mai multe bauturi spirtoase. Fie ca este vorba despre whisky, vodka sau alte bauturi alcoolice, cifrele arata ca tot mai mulți romani au inceput sa consume astfel de produse.

In Schengen, dar nu prea. Romanii sunt controlați pe aeroporturile din Franța, Italia, Spania, Austria / ”La zborul de la Cluj luni dimineața s-au comportat exemplar. Și la aterizare Bergamo”

09:40, 04.04.2024 - Dupa ce a fost anunțata cu mare fast intrarea Romaniei in spațiul Schengen aerian, pațaniile romanilor pe mai multe aeroporturi din Europa vin sa arate cum sunt tratați cei care zboara din țara noastra, in ciuda elimina

In curand, oul in varianta vegana, adica fara gaina!!!

08:06, 04.04.2024 - Oul in varianta vegana, adica fara gaina sau alte pasari, nu reprezinta un proiect cu totul nou: de exemplu, in Franța, sunt unele magazine specializate sau restaurante care ofera o alternativa satisfacatoare, cum este cea propusa de start-up-ul francez Papondu. Cu 9 euro, 6 oua… Oul unui start-up finlandez…

O manea romaneasca a rasunat in difuzoarele unuia dintre cele mai celebre magazine din centrul Londrei. "Casierul este roman, pariu"

11:30, 18.03.2024 - Romanii au pus "stapanire" pe Kingdom of Treats, unul dintre cele mai cunoscute magazine de bomboane și dulciuri din zona Piccadilly din centrul Londrei. Un tanar roman a filmat momentul in care a intrat in magazin, iar in sistemul de sonorizare al magazinului care asigura muzica ambientala se aude…

Alimentul care te ajuta sa slabești 10 kilograme intr-o luna. Este ieftin și se gasește in toate piețele din Romania

08:55, 19.02.2024 - Un aliment miraculos te ajuta sa slabești chiar și 10 kiligrame intr-o luna, fara sa iți afecteze sanatatea. Este un ajutor uriaș pentru sanatate și benefic pentru o silueta de vis. Romanii il gasesc in toate piețele din Romania, la prețuri foarte mici.


Ce parere ai despre aceasta stire?