Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alimentele pentru bebeluşi conţin prea mult zahăr. Avertisment al OMS

Publicat:

a Sanatatii – OMS - propune actualizarea recomandarilor referitoare la alimentatia bebelusilor. Aceasta pentru ca produsele alimentare destinate nou-nascutilor contin prea multe zaharuri, informaza AFP. Iar informatiile prezente pe etichete sunt confuze.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

OMS anunta o probabila extindere a alertei cu privire la un sirop de tuse pediatric. Substanta corelata cu moartea a zeci de copii

17:20, 19.04.2024 - Organizatia Mondiala a Sanatatii a anuntat ca este probabil sa extinda avertizarea cu privire la siropul de tuse pediatric Benylin, produs de Johnson & Johnson dintr-un lot descoperit in Nigeria in cursul saptamanii trecute, transmite vineri Reuters, citata de Agerpres.

SANATATE PUBLICA OMS lanseaza S.A.R.A.H., asistentul virtual bazat pe AI

10:35, 09.04.2024 - Organizația Mondiala a Sanatații a dezvoltat un asistent digital numit S.A.R.A.H., care furnizeaza informații verificate despre boli, tratamente și alte aspecte medicale. The post SANATATE PUBLICA OMS lanseaza S.A.R.A.H., asistentul virtual bazat pe AI first appeared on Informatia Zilei .

OMS avertizeaza ca bebelușii din Gaza sunt in pericol de moarte din cauza infometarii

23:50, 20.03.2024 - Organizația Mondiala a Sanatații avertizeaza ca numeroși bebeluși din Gaza ar putea muri din cauza infometarii. OMS susține ca situația in regiune s-a deteriorat. Organizația cere comunitații internaționale sa trimita ajutoare.

„Painea cu friptura”, inventata de cercetatorii din Galați, a fost brevetata de OSIM 

20:05, 12.03.2024 - Oficiul de Stat pentru Invenții și Marci (OSIM) a acordat cercetatorilor de la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor din cadrul Universitații „Dunarea de Jos” din Galați brevetul de invenție pentru „painea proteica”, cu adaos din carne, la care a lucrat un colectiv de cadre didactice de la…

Uita de sumele uriașe platite pe albirea dinților: Alimentele minune care iți fac dantura perfecta!

05:20, 06.03.2024 - Din ce in ce mai mulți romani apeleaza la tratamente de albire a dinților, care nu doar ca le afecteaza in timp structura, dar se dovedesc a fi eficiente numai pe termen scurt. Daca alimente precum cafeaua, vinul, maslinele sau prajelile din comerț, care conțin coloranți, ingalbenesc dinții, exista…

Avertisment OMS. Peste 1 miliard de oameni din lume sufera de obezitate.

18:00, 01.03.2024 - Peste un miliard de persoane la nivel global sunt considerate in prezent obeze, afectiune asociata cu un risc crescut pentru numeroase probleme de sanatate, potrivit unor estimari actualizate realizate de Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS).

Alimentele ultraprocesate sunt legate de 32 de efecte nocive asupra sanatații

14:25, 29.02.2024 - Alimentele ultraprocesate sunt legate de 32 de efecte nocive pentru sanatate. Cea mai ampla analiza din lume constata asocieri directe cu riscuri mai mari de cancer, boli de inima și moarte prematura.

Guvernul adopta Strategia Naționala Anti-Doping pentru perioada 2024-2027

19:30, 22.02.2024 - Lupta impotriva dopajului se intensifica prin implementarea unui plan de acțiune aprobat in ședința de azi a Guvernului. Guvernul Romaniei a adoptat astazi Hotararea privind aprobarea Strategiei Naționale Anti-Doping pentru perioada 2024-2027 și a Planului de acțiune pentru implementarea acesteia. Documentul,…


Ce parere ai despre aceasta stire?