Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alimente care întăresc dantura. Ce băuturi lasă pete pe dinţi. Reguli de igienă care trebuie respectate

Publicat:

O dieta sanatoasa si respectarea regulilor de igiena fereste dintii de carii mai mult timp. Pe de alta parte, exista si alimente nocive pentru dinti, la fel si bauturi. Medicul stomatolog ne invata ce sa facem daca punem pret pe dintii nostri.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce alimente putem manca dupa ce expira. Nutriționist: Mananc lactate expirate. Le iau din frigiderul cu preț redus

19:00, 06.06.2024 - Medicul nutriționist Mihaela Bilic a dezvaluit, prin intermediul unei fotografii postate pe rețelele de socializare, ca are in frigider produse cumparate la preț redus și ca mananca lactate care au trecut de termenul de valabilitate.

Crește numarul adulților cu alergii

00:10, 05.06.2024 - In ciuda faptului ca majoritatea cazurilor de alergii alimentare sunt identificate la copii, tot mai mulți adulți descopera ca sunt alergici la alimente pe care le-au tolerat fara probleme in trecut. Conform Consiliului Național Australian pentru Alergii- citat de Hotnews- unul din 50 de adulți sufera…

Cat de des ne putem albi dinții și sa fie și sigur in același timp?

14:15, 24.05.2024 - Cat de des ne putem albi dinții și sa fie și sigur in același timp? Medicul stomatolog Sorina Stroe, asistent universitar doctor, ne spune care este frecvența optima a acestei proceduri și cum poate ea sa fie realizata intr-un mod sigur și eficient. „Cu toții ne dorim un zambet frumos, asta este clar,…

Picioarele umflate? Cinci alimente și bauturi care ar putea cauza astfel de probleme

12:25, 19.05.2024 - Deși cauzele umflarii picioarelor și gleznelor sunt diverse, exista cu siguranța și cateva alimente care pot provoca astfel de probleme, potrivit Parade, care explica ce diete pot duce la edem.

Atenție la alimentele care pateaza dinții. Cum sa ai o dantura perfecta

22:50, 19.04.2024 - Toți vrem sa avem dinți sanatoși și frumoși insa trebuie sa știm ca anumite alimente ar putea sa-i pateze, astfel ca este recomandat sa le consumam mai rar. In privința bauturilor, o idee buna ar fi sa folosim paie.

Alimente care iți pateaza dinții. De ce sa te ferești pentru a avea o dantura ideala

21:45, 18.04.2024 - Cu toții punem mare preț pe dantura noastra și ne dorim sa fie cat mai curata. Pentru a reuși acest lucru, este necesara evitarea anumitor alimente care risca sa-ți pateze dinții. Ele se pot consuma rar, iar in ceea ce privește bauturile, poți opta pentru paie.

Medic, despre sanatatea orala in Romania

11:00, 11.04.2024 - Profesorul Mihai Juncar afirma ca, in ceea ce priveste sanatatea orala, Romania are de recuperat prin comparatie cu statele din vestul Europei. In schimb, prin comparatie cu alte zone, cum ar fi Africa sau unele parti ale Asiei, Romania se „poate lauda” din acest punct de vedere. „Daca ne comparam…

Ai probleme cu somnul? Aceste alimente și bauturi ar putea fi de vina

20:36, 28.03.2024 - Pentru a duce activitațile zilnice la bun sfarșit avem nevoie de multa odihna. Aici este inclus și somnul, iar alimentația neadecvata va duce la o mulțime de probleme. Daca ai observat ca nu porți sa dormi, ar trebui sa-ți revizuiești ceea ce consumi.


Ce parere ai despre aceasta stire?