Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alice Cavaleru, prima imagine cu chipul bebelușului. Soția lui Vladimir Drăghia este însărcinată în luna a 9-a / FOTO

Publicat:

și radiaza de fericire in aceasta perioada, asta pentru ca urmeaza sa devina parinți pentru a doua oara. a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu chipul bebelușului de la ecografie și a transmis un mesaj emoționant. Soția lui așteapta cu nerabdare sa iși țina in brațe cea de-a doua fetița.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ilinca Simion, prima imagine cu baiețelul ei. George Simion și soția lui radiaza de fericire: „Dragostea noastra...”/ FOTO

18:15, 30.04.2024 - Ilinca Simion a publicat pe rețelele de socializare prima imagine cu baiețelul ei. George Simion și soția lui radiaza de fericire de cand au devenit parinți pentru prima data. Iata ce fotografie speciala a postat partenera de viața a liderului AUR!

Cum se descurca Alice Cavaleru cu doi copii mici. Cat de provocator este rolul de mamica pentru soția lui Vladimir Draghia: „Imi pierd mințile”

22:30, 23.04.2024 - Alice Cavaleru se confrunta cu numeroase provocari in rolul de mama. Soția lui Vladimir Draghia a maruturisit pe rețelele de socializare prin ce trece in aceasta perioada cu micuțele sale, Zora, d e7 ani și Alegra in varsta de un an și jumatate.

Panica intr-un zbor Ryanair: Un tanar a murit subit, in timp ce soția sa insarcinata statea pe un alt rand de scaune

18:40, 18.04.2024 - Un viitor tata, in varsta de 33 de ani, a murit intr-un zbor Ryanair deasupra Italiei, dupa ce a suferit un atac de cord in timp ce soția sa insarcinata statea pe un alt rand de scaune, in partea din spate a avionului.

Ambasadorul trimis de Kremlin in Romania, Valery Kuzmin, a plecat definitiv la Moscova

17:20, 12.04.2024 - Valery Kuzmin, ambasadorul Rusiei in Romania, și-a incheiat misiunea și a plecat definitiv la Moscova. Elena Kopnina este Insarcinatul cu afaceri interimar al Federației Ruse in Romania, conform unui anunț al Ambasadei. „Astazi, Excelenta Sa Valery Kuzmin, Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar…

Valeri Kuzmin, ambasadorul Rusiei la București, și-a incheiat misiunea diplomatica in Romania: „A plecat definitiv la Moscova”

17:45, 11.04.2024 - Valeri Kuzmin, 70 de ani, și-a incheiat misiunea diplomatica in Romania și a plecat definitiv la Moscova, a informat, joi, 11 aprilie, Ambasada Rusiei la București, intr-o informare pe pagina oficiala de Facebook.„Astazi, Excelența Sa Valeri Kuzmin, Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Federației…

Ce imagine a postat soția lui Gabi Stangau la o luna distanța de la moartea violonistului. Are legatura cu cea mai importanta zi din viața lor

09:15, 18.03.2024 - A trecut o luna de cand Gabi Stangau a sfarșit intr-un mod tragic. Familia lui este devastata de durere. Soția lui, cu care era impreuna de aproape opt ani, iși revine cu greu din șocul pierderii.

Soția lui Dani Stoian, fiul lui Florin Salam, prima imagine cu chipul bebelușului din burtica. Se pregatesc sa devina parinți pentru a doua oara / FOTO

15:20, 12.03.2024 - Fiul lui Florin Salam și soția lui, Mihaela, traiesc o perioada unica de cand au aflat ca familia lor urmeaza sa se mareasca. Dani Stoian și partenera lui se pregatesc sa devina parinți pentru a doua oara și vor avea tot un baiat.


Ce parere ai despre aceasta stire?