Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alexandru Arșinel nici nu se mai uită la soția lui. De ce

Publicat:

Alexandru Arșinel trece prin clipe teribile! Actorul in varsta de 82 de ani a marcat multe reușite in viața profesionala, dar in viața personala problemele s-au ținut lanț de acesta in ultima perioada. Maestrul nici nu se mai poate uita la soția lui, iar motivul i-a lasat pe mulți indurerați. Alexandru Arșinel trece prin clipe […] The post Alexandru Arșinel nici nu se mai uita la soția lui. De ce appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Florin Salam iși sabatorește ziua onomastica! Cum petrece alaturi de soția lui, Roxana Dobre: ”Viața mea” / FOTO

16:35, 28.04.2024 - Clipe speciale in familia lui Florin Salam! Regele Manelelor iși sarbatorește ziua onomastica, intr-una dintre cele mai importante pentru creștini. Roxana Dobre i-a transmis un mesaj special și ii este alaturi, așa cum s-a intamplat de fiecare data pana acum.

Star Matinal. Monica Davidescu a vorbit despre momentele din viața ei in care a crezut ca nu se poate. Actrița, lecție de succes pentru femeile puternice: "Daca ai incredere..." / VIDEO

10:25, 26.04.2024 - Monica Davidescu a vorbit, in exclusivitate pentru Antena Stars, despre secretul din spatele succesului pe care il are de atația ani. Soția lui Aurelian Temișan a vorbit și despre provocari și probleme, și a spus cum a reușit sa treaca peste ele.

Soția unui jucator de la CFR Cluj a leșinat dupa ce ar fi aflat ca e inșelata: ”Nu declar nimic despre viata personala!”

23:45, 11.04.2024 - Forbalistul CFR Cluj, Panagiotis Tachtsidis (33 de ani), ar avea probleme in viata personala, dupa ce presa din Grecia sustine ca s-a despartit de sotie dupa ce aceasta ar fi aflat ca fotbalistul ar fi avut mai multe escapade la Cluj.Panagiotis Tachtsidis si Zeta Theodoropoulou s-ar fi despartit dupa…

Florinel Coman, atent in orice moment la soția sa. Fotbalistul imparte totul cu partenera lui de viața / PAPARAZZI

23:01, 02.04.2024 - Paparazzii celui mai tare site de știri mondene, Spynews.ro, sunt mereu cu ochii pe vedetele din Romania. Florinel Coman demonstreaza ca nu este atent doar la balonul de pe terenul de fotbal. Atacantul de la FCSB imparte totul cu soția sa, Ioana, iar imaginile o pot demonstra.

Doliu in lumea muzicii. Un cunoscut artist a murit la 74 de ani. S-a stins din viața in somn / FOTO

10:30, 12.03.2024 - Este doliu in lumea muzicii internaționale, dupa ce un artist cunoscut a murit la 74 de ani. Soția lui a anunțat ca s-a stins din viața in somn, in acest weekend și i-a rugat pe fani sa respecte intimitatea familiei.

La ce șiretlic apelase Stela Popescu, din disperare ca lumea o credea soția lui Alexandru Arșinel și in realitate. O celebra actrița rupe tacerea EXCLUSIV

13:10, 02.03.2024 - Marii artiști Stela Popescu și Alexandru Arșinel au format, preț de 40 de ani, un cuplu de succes, in lumina reflectoarelor. Cum insa percepția unora era ca ei sunt casatoriți, și in viața reala, Stela Popescu, alintata ”Regina teatrului de revista”, a refuzat, la un moment dat, sa mai interpreteze…

Sorina Guța se lupta cu viața, din nou, pe un pat de spital! Fosta soție a lui Nicolae Guța trece prin clipe grele. Apropiații s-au mobilizat!

10:20, 21.02.2024 - Cand lucrurile pareau ca s-au mai liniștit in viața Sorinei Guța, iata ca din nou problemele de sanatate nu-i dau pace fostei soții a lui Nicolae Guța. Femeia se lupta cu viața chiar in aceste momente pe un pat de spital, iar apropiații s-au mobilizat! Ce se intampla cu artista.

Soția lui Jorge a rabufnit dupa ce artistul a fost mutat la in echipa Razboinicilor de la „Survivor All Stars”: „Nu m-am așteptat”

10:15, 21.02.2024 - Ramona Prodea a facut primele declarații dupa ce Jorge, soțul ei, a fost mutat din echipa Faimoșilor de la „Survivor All Stars” in cea a Razboinicilor. Schimbari majore au avut loc in competiția de la Pro TV. Schimbari neașteptate au avut loc la „Survivor All Stars” saptamana trecuta. Jorge și Jador…


Ce parere ai despre aceasta stire?