Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alertă pe mare, la Jupiter. Turist dispărut în valuri, căutat de scafandri și salvamari

Publicat:

Un barbat, de 45 de ani, disparut in mare, in stațiunea Jupiter, este cautat de un echipaj mixt ISU-Garda de Coasta. Cadavrul unui alt barbat care fusese dat disparut ieri pe plaja Mangalia dupa ce incercase sa salveze o mama și pe fiica ei a fost adus de valuri, astazi dimineața, pe nisip.

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Autoritațile din Buzau, in alerta. Un barbat a disparut fara urma, la inceputul saptamanii

11:00, 17.05.2024 - Polițiștii sunt in alerta, de patru zile, dupa dispariția unui barbat din județul Buzau. In data de 13 mai 2024, oamenii legii au fost sesizați in legatura cu dispariția de la domiciliu a lui Florin Marangoci, un barbat in varsta de 61 de ani

Barbat surprins de Garda de Coasta, in timp ce pescuia sturioni in Marea Neagra

18:11, 13.05.2024 - Polițiștii de frontiera din cadrul Garzii de Coasta, impreuna cu lucratorii ARBDD au surprins in flagrant un barbat care pescuia ilegal sturioni in Marea Neagra, cu plase, dintr-o ambarcațiune.

Alerta la Salvamont: barbat disparut de șase zile, dupa ce a zis ca 'pleaca pe munte'

18:40, 20.04.2024 - Dispeceratul National Salvamont Romania cere sprijinul populatiei in cazul unei persoane care a plecat, in urma cu 6 zile, din Pitesti, spunandu-le prietenilor ca "pleaca pe munte" si nu se stie nimic despre el.

Alerta in București. Un barbat a fost gasit mort in parcul IOR. Cadavrul a fost vazut de un trecator

14:50, 14.04.2024 - Este alerta in București! Un barbat a fost gasit mort in parcul IOR, din Sectorul 3, duminica dup-amiaza. Polițiștii au fost chemați la fața locului de un trecator, care a gasit cadavrul intamplator. Au inceput anchete de amploare pentru a stabili cum s-a produs tragedia.

A plecat de acasa și a disparut: Un barbat din Balți, cautat de doua saptamani

19:00, 03.04.2024 - Polițiștii solicita suportul cetațenilor pentru a gasi un barbat de 37 de ani din Balți. Acesta a plecat de la domiciliu la 20 martie curent și pana la moment nu se cunoaște locul aflarii sale.

In judetul Constanta: Autoturism, cautat de autoritatile din Marea Britanie, descoperit de politistii de frontiera din Vama Veche

11:35, 25.03.2024 - Politistii de frontiera din cadrul Garzii de Coasta au descoperit un autoturism marca Audi, cautat de catre autoritatile din Marea Britanie, aflat in posesia unui cetatean roman. In ziua de 23.03.2024 politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Vama Veche au efectuat formalitatile…

Alerta in Maramureș! Poliția cere ajutorul cetațenilor: Un barbat de 63 de ani este cautat de oamenii legii.foto

17:16, 17.03.2024 - Alerta in Maramureș! Poliția cere ajutorul cetațenilor: Un barbat de 63 de ani este cautat de oamenii legii.foto Profita acum : Oferta de nerefuzat Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Baile Felix Oferta de nerefuzat: Hotel Baratsag Hajduszoboszlo START OFERTE:Destinatii pentru toate…

Este alerta in Buzau! Un barbat a disparut de la Spitalul de Psihiatrie Sapoca! A fost dat in urmarire naționala / FOTO

09:26, 01.03.2024 - Este alerta in Buzau, dupa ce un barbat a disparut de la Spitalul de Psihiatrie Sapoca. Acesta era doar in pijamale și a plecat joi noapte, fara sa se mai intoarca. Oamenii legii il cauta peste tot și l-au dat in urmarire naționala. Daca il vezi, ești rugat sa suni la 112!


Ce parere ai despre aceasta stire?