Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alertă meteo: De marţi seară, Bărăganul intră sub cod galben de ploi torenţiale

Publicat:

Meteorologii au actualizat, marti, avertizarea cod galben de instabilitate atmosferica si anunta ca se pot inregistra cantitati de precepitatii ce pot ajunge la 60 de litri pe metru patrat.  Conform meteorologilor, in Baragan, codul galben intra in vigoare marti, la ora 18.00, si este valabil pana miercuri dimineata, la ora 06.00.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Meteorologii au dat alerta: grindina, ploi torențiale și descarcari electrice in trei regiuni din Romania

10:30, 25.04.2024 - Meteorologii au emis joi dimineața o informare meteorologica de ploi, valabila in sudul, centrul și estul țarii pana vineri dimineața.„Interval de valabilitate: 25 aprilie, ora 10 – 26 aprilie, ora 06In intervalul menționat, va ploua in sudul, centrul și estul țarii.

ANM a dat alerta de cod galben. Nu scapam de ploi torențiale și furtuni, județele afectate cel mai mult

09:15, 25.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a emis, joi, 25 aprilie 2024, un cod galben de vreme rea pentru cateva județe din Romania. Nici celelalte teritorii din țara nu scapa de ploi torențiale, furtuni și grindina, potrivit meteorologilor. Cu ce fenomene ne vom confrunta in urmatoarele ore. Cod…

Alerta meteo! Cod galben de ploi insemnate cantitativ și vant puternic. Pana cand este valabila informarea meteorologilor

12:41, 23.04.2024 - Meteorologii au emis o informare meteorologica de ploi pentru toata țara. Pentru Munții Banatului, Carpații Meridionali și de Curbura și zona de deal a Olteniei, ANM a anunțat cod galben de vreme rea.

Doua zile de COD GALBEN in Alba și alte județe. Descarcari electrice, vijelii, grindina și ploi torențiale

11:06, 16.04.2024 - Doua zile de COD GALBEN in Alba și alte județe. Descarcari electrice, vijelii, grindina și ploi torențiale Doua zile de COD GALBEN in Alba și alte județe: Meteorologii au emis o informare meteorologica de cod galben, valabila in Alba și in alte județe din centrul și vestul țarii. Alerta vizeaza intervalul…

Anunț ANM de ultim moment! Alerta de vreme severa in toata tara! Cod galben de vant puternic și ploi torențiale

10:56, 27.03.2024 - Specialiștii Administrației de Meteorologie au emis o informare meteo de vreme rea care vizeaza toata Romania. Meteorologii anunța ca pana vineri seara vantul va sufla cu putere in aproape toata țara, iar ploile vor pune stapanire pe vestul, centrul și nordul teritoriului. 

Alerta ANM! Cod galben de ninsori și vreme rea in mai multe zone ale țarii. Ce au anunțat meteorologii

12:00, 25.03.2024 - Administrația de Meteorologie a emis o avertizare meteorologica de cod galben pentru jumatate din țara, anunțand revenirea precipitațiilor sub forma de ploi și ninsori, precum și vant puternic.

Alerta meteo imediata. Cod galben de ceata in 8 judete. Lista localitaților afectate

07:21, 09.03.2024 - Meteorologii au emis sambata avertizari Cod galben de ceața densa ce afecteaza localitați din 8 județe, in orele urmatoare. Nu sunt semnalate drumuri naționale sau autostrazi cu circulația oprita.

Scad și mai mult temperaturile in Romania. ANM a facut anunțul și a dat alerta de cod galben

15:26, 14.02.2024 - In ultimele 48 de ore, deși a fost mult mai cald decat de obicei, meteorologii au anunțat noi modificari ale vremii. Conform datelor, scad și mai mult temperaturile in Romania, iar ANM a facut anunțul și a dat alerta de cod galben. Citește și afla informațiile meteo. Meteorologii anunța ca scad și mai…


Ce parere ai despre aceasta stire?