Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ALERTĂ Manchester City a fost SUSPENDATĂ din cupele europene

Publicat:

UEFA a decis suspendarea lui din cupele europene! Pedeapsa se va aplica in urmatoarele doua sezoane, iar echipa antrenata de este acuzata de incalcarea fair-play-ului financiar, anunța .

Totodata, clubul de a fost amendat și cu 30 de milioane de euro. ”Cetațenii” pot contesta decizia UEFA la TAS.

Citește și: A fost detonata nucleara, dupa reținerea lui Beuran: .

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Curg ironiile catre Manchester City și Arsenal, dupa ce au fost eliminate din Champions League » Cele mai tari meme-uri

16:06, 18.04.2024 - Manchester City și Arsenal Londra au fost nevoite sa suporte și ironiile internauților, dupa eliminarile dramatice pe care le-au suferit in sferturile Champions League. „Cetațenii” au fost invinși de Real Madrid la loviturile de departajare (3-4 d.p., 1-1 retur, 3-3 tur), in timp ce „tunarii” au cedat…

Pep Guardiola dupa ce Manchester City a fost eliminata de Real Madrid: „Nu regret nimic”

09:30, 18.04.2024 - Campioana Europei a parasit Champions League in faza sferturilor de finala, Manchester City cedand la penaltiuri meciul cu Real Madrid. La finalul duelului de pe Etihad Stadium, Pep Guardiola a spus, printre altele, ca echipa sa a dat totul și ca nu regreta nimic.

Gazonul a fost de vina, Pep? „Imi place sa joc pe covor de iarba și sa vad cerul. Florentino trebuie sa aiba mai multa grija de gazon!”

11:00, 10.04.2024 - Pep Guardiola (53 de ani), antrenorul lui Manchester City, s-a plans de calitatea suprafeței de joc la turul „sferturilor” Ligii: „Stadionul a fost impresionant, și vestiarele sunt spectaculoase, dar acum Real mai trebuie sa puna la punct și gazonul, sa il imbunatațeasca. Mereu cand veneam sa joc la…

FA Cup: Manchester City vs Newcastle United - „Cetatenii”, spre o noua „tripla”

08:26, 16.03.2024 - Manchester City - Newcastle United, meci contand pentru sferturile de finala din Cupa Angliei, este programat, sambata, 16 martie, de la ora 19:30, pe Etihad Stadium, si va fi transmis in direct de Pro Arena.

Accidentare horror in Liga la Manchester City » Dislocat! „E grotesc”

13:10, 07.03.2024 - Matheus Nunes, 25 de ani, mijlocașul portughez cumparat de Manchester City cu 62 de milioane de euro in vara de la Wolverhampton, a alunecat in timpul meciului cu FC Copenhaga (3-1, dupa o victorie cu același scor in turul ”optimilor” Ligii) și a cazut pe mana, dislocandu-și degetul mijlociu. Pep Guardiola…

FC Farul Constanta, pregatiri inaintea partidei importante din Superliga: "Dupa acest meci putem sa vorbim și de cupele europene"

14:00, 06.03.2024 - In acest moment clubul FC Farul Constanța susține o conferința de presa inaintea meciului din Superliga cu FC Botoșani. La Conferința participa jucatorii Ionuț Vina și Ronaldo Deaconu și managerul tehnic Gheorghe Hagi.Ionuț Vina: "Va fi un meci cat un sezon. Trebuie sa ne aplicam principiile. Trebuie…

Premier League: Manchester City vs Manchester United - „Cetatenii”, favoriti in derby-ul orasului

08:25, 03.03.2024 - Manchester City - Manchester United, meci contand pentru etapa a 27-a din campionatul Angliei, este programat, duminica, 3 martie, de la ora 17:30, pe Etihad Stadium, si va fi transmis in direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 si Prima Sport 1.

​Premier League: Manchester City vs Chelsea - „Cetatenii”, in forma maxima

08:21, 17.02.2024 - Manchester City - Chelsea, meci contand pentru etapa a 25-a din campionatul Angliei, este programat, sambata, 17 februarie, de la ora 19:30, pe Etihad Stadium, si va fi transmis in direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 si Prima Sport 1.


Ce parere ai despre aceasta stire?