Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alertă la Ministerul de Interne: Un obiect suspect a fost găsit în fața instituției

Publicat:

CHIȘINAU, 3 iun - Sputnik. O noua alerta in Capitala. De aceasta data este vizat .

© Sputnik / Osmatesco Alerta cu bomba la MAI

Informația a fost confirmata pentru Sputnik Moldova de ofițerul de presa al Ministerului Afacerilor Interne, . Potrivit acesteia, zona a fost incercuita dupa ce carabinierul de serviciu de la sediul MAI a observat un obiect suspect și a chemat grupa operativa.

© Sputnik / Osmatesco Alerta cu bomba la MAI

Deocamdata nu este clar ce se afla in geanta, daca era acolo un obiect exploziv pe care polițiștii l-au dezamorsat.…

Citeste articolul mai departe pe sputnik.md…  

Sursa articol: sputnik.md


Stiri pe aceeasi tema

A sarit de la etajul 2 al Inspectoratului: Poliția din capitala, in alerta dupa ce un minor reținut a fugit ieri

10:25, 24.04.2024 - Polițiștii din capitala sunt in alerta, dupa ce minor reținut și dus la Inspectoratul de Poliție Botanica a fugit, ieri, din incinta instituției. Informația a fost confirmata, pentru UNIMEDIA, de șefa secției Comunicare și Protocol a Inspectoratului General al Poliției, Diana Fetco.

Alerta cu bomba din Aeroportul Chisinau, falsa: Ce spun oamenii legii

12:06, 21.04.2024 - Alerta cu bomba din Aeroportul Internațional Chișinau, care a pus pe jar oamenii legii aseara, s-a dovedit a fi falsa. Informația a fost comunicata pentru UNIMEDIA de ofițera de presa a Poliției de Frontiera, Raisa Novițchi.

Un șofer de 25 de ani din Brașov a murit dupa o greșeala flagranta in trafic

09:20, 16.04.2024 - Impact mortal in centrul unei comune in județul Braila. Un șofer de 25 de ani, din județul Brașov, și-a pierdut viața dupa ce a patruns pe sensul opus de mers cu autoutilitara pe care o conducea și a lovit in plin un alt autovehicul de transport marfa, anunța Știrile Pro TV . Deocamdata nu este clara…

Alerta cu bomba la Colegiul Politehnic

14:50, 26.03.2024 - Alerta cu bomba la Colegiul Politehnic din Balți. Informația a fost publicata de canalul de telegram Бельцы Онлайн. Potrivit sursei, toate persoanele din interior au fost evacuate, iar la fața locului lucreaza geniștii. Vom reveni cu detalii.

Ultima ora – Rusia bombardeaza masiv Kievul / Alerta in toata capitala Ucrainei

11:11, 25.03.2024 - Sunt din nou bombardamente la Kiev, relateaza Kyiv Independent. Exploziile au fost auzite in jurul orei 10.30, totul pe fondul unor alerte de raid aerian.Fumul se ridica in unele zone din oraș, dupa cum scrie sursa citata."Explozii in capitala. De urgenta la adapost!" a scris primarul…

O noua alerta in Rusia! Un mall din Sankt Petersburg, evacuat de urgența

17:25, 24.03.2024 - O noua alerta in Rusia! Un mall din Sankt Petersburg este evacuat de urgența in aceste momente dupa ce un barbat a anunțat ca a amplasat o bomba in interior. Pompieri, ambulanțe, forțe de ordine se afla acum la un mall din Sankt Petersburg in numar impresionant.Deocamdata nu au fost facute…

Alerta cu bomba la un liceu din sectorul Rișcani: Elevii și profesorii, evacuați

09:55, 18.03.2024 - Alerta cu bomba la un liceu din sectorul Rișcani. Poliția a fost sesizata in juru orei 08:45, prin intermediul serviciului unic 112. Informația a fost confirmata pentru UNIMEDIA, de șefa Secției Comunicare și Protocol a Inspectoratului General de Poliție, Diana Fetco.

Prima reacție a reprezentanților Ambasadei Rusiei din Romania, dupa ce ieri s-a dat alerta cu privire la un pachet suspect amplasat in fața instituției

09:55, 17.03.2024 - Dupa ce ieri s-a dat alerta cu privire la un pachet suspect amplasat in fața Ambasadei Rusiei din Romania, reprezentanții instituției au avut o prima reacție. Aceștia au declarat ca incidentul a fost o ”incercare deliberata a dusmanilor Rusiei de a provoca panica”.


Ce parere ai despre aceasta stire?