Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alertă la București din cauza unui bagaj suspect de la gura metrou Piața Romană

Publicat:

Un bagaj suspectat a fost lasat la gura de metrou Piața Romana.

Este vorba despre o geanta pe care acum cei de la împreuna cu de la SRI vor sa o securizeze și sa afle daca exista o bomba, sau este doar o geanta uitata de un cetațean, informeaza B1 TV.

Toata zona este securizata, se circula pe celalalt trotuar, iar terasele din apropiere au fost evacuate.


sursa: romanialibera.ro

Citeste articolul mai departe pe timpul.md…  

Sursa articol: timpul.md


Stiri pe aceeasi tema

Tragedie cumplita in București. A murit din cauza lumanarii aduse de la Inviere

09:25, 05.05.2024 - O persoana a fost gasita carbonizata, duminica, in ziua de Paști, intr-un apartament situat la etajul 12, intr-un bloc din Sectorul 4 al Capitalei. Pompierii spun ca incendiul a pornit de la o lumanare aprinsa lasata nesupravegheata.

Circulatia la metrou ar putea fi blocata din cauza protestelor angajatilor. Cum a fost filmata o garnitura de tren? Calatorii sunt revoltati

09:50, 04.04.2024 - Pe langa temperaturile record, luna aprilie se pare ca aduce noi greve, cel puțin in București. Dupa greva celor de la Poșta Romana, angajații Metrorex anunța ca vor protesta in fața Palatului Victoria. In aceste condiții, circulatia la metrou ar putea fi blocata din cauza protestelor angajatilor. Luna…

HARTA Alerta de vreme rea: Vant puternic in mai multe zone din țara, rafalele depașesc 90 de km/h. Cum va fi vremea in Bucuresti

10:31, 29.03.2024 - Meteorologii au emis, vineri dimineața, o avertizare Cod galben de vant pentru județe din Moldova, estul și sud-estul Transilvaniei, valabila pana la ora 18:00. Rafalele vor depași 90 de km/h in Carpații Orientali.

NATO asigura ca-și va apara toți aliații dupa ce armata poloneza a intrat in alerta din cauza unei rachete rusești

13:30, 25.03.2024 - NATO a dat asigurari, luni, ca este pregatita sa protejeze si sa apere toti aliatii dupa ce o racheta ruseasca a survolat timp de cateva secunde spatiul aerian polonez la sfarsitul saptamanii trecute, in contextul unor atacuri lansate de Rusia impotriva Ucrainei.

Toate școlile din acest sector al Capitalei se inchid. E alerta din cauza ploșnițelor, cand vor sta acasa elevii

11:01, 22.03.2024 - Este alerta in numeroase unitați de invațamant din București. S-a decis ca toate școlile dintr-un sector al Capitalei se inchid, din pricina unei invazii de ploșnițe. Masura este aplicata și in cazul unor gradinițe și licee. Cand vor sta acasa elevii. Liceele, gradinițele și toate școlile din acest…

Ambasada Rusiei in Romania, despre alerta cu bomba de la sediul sau: „O incercare deliberata a dusmanilor de a provoca panica”

11:20, 17.03.2024 - Ambasada Rusiei in Romania a reacționat in cazul genții suspecte gasite langa cladirea reprezentanței diplomatice din București și a catalogat incidentul drept o „incercare deliberata a dusmanilor Rusiei de a provoca panica”.

Alerta la Ambasada Rusiei din Romania! Pirotehniștii din București s-au deplasat la fața locului, din cauza unui colet suspect

19:26, 16.03.2024 - In cursul zilei de sambata, 16 martie 2024, s-a dat alerta cu privire la un pachet suspect la Ambasada Rusiei, in Romania! Este vorba despre un rucsac abandonat pe bulevardul Kiseleff, chiar in apropierea Ambasadei Rusiei din București. Aceasta aituatie a alarmat autorițile din Capitala.

USR avertizeaza: Timișoara pierde 150 de milioane de lei din cauza Guvernului Ciolacu & PNL

16:05, 21.02.2024 - Cei de la USR Timiș spun ca actualul guvern „baga mana pana la cot in banii Timișoarei. Fiecare leu reținut in București inseamna un leu furat din orașului nostru”, și asta din cauza faptului ca la București ar fi opriți 150 de milioane de lei.


Ce parere ai despre aceasta stire?