Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ALERTĂ ÎNGROPAT în scandalurile de CORUPȚIE, regele emerit Juan Carlos I a decis să părăsească Spania

Publicat:

Regele emerit I a transmis luni o scrisoare regelui Felipe VI prin care l-a anuntat ca a hotarat sa paraseasca Spania, o „decizie cantarita”, a anuntat , citeaza TVE.

Tatal regelui Felipe VI este constient de posibilele prejudicii aduse monarhiei, astfel inaintea repercusiunilor publice fata de monarhie legate de „anumite evenimente trecute” din viata sa privata a luat aceasta decizie, scrie news.ro.

Citește și: Tudose, atac devastator la adresa PNL și USR-PLUS: ‘Mor oamenii cu zile, dar puritanii politicii romanești se bat pe transferuri imbibate de…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Schimbare de plan la Madrid: Zelenski a fost primit chiar de regele Felipe. El Pais: Ucraina va primi rachete Patriot

13:55, 27.05.2024 - Președintele Ucrainei Volodimir Zelenski a ajuns luni in Spania pentru o vizita oficiala.  El a fost intampinat la aeroport de regele Felipe al VI-lea și de alți oficiali spanioli. Biroul guvernului spaniol comunicase anterior ca liderul de la Kiev va fi primit de premierul Pedro Sanchez.

Zelenski merge in vizita in Spania si se va intalni cu regele Felipe: Pe cand este planificata deplasarea

19:01, 14.05.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski va merge in vizita la Madrid pe 17 mai si se va intalni cu regele Felipe al Spaniei, a anuntat marti Palatul Regal intr-un comunicat citat de digi24.ro .

Zelenski va merge in vizita in Spania si se va intalni vineri cu regele Felipe

18:21, 14.05.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski va merge in vizita la Madrid pe 17 mai si se va intalni cu regele Felipe al Spaniei, a anuntat marti Palatul Regal intr-un comunicat citat de Reuters.

Volodimir Zelenski se duce in vizita in Spania si se va intalni vineri cu regele

17:45, 14.05.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski va veni in vizita la Madrid pe 17 mai si se va intalni cu regele Felipe al Spaniei, a anuntat marti Palatul Regal intr-un comunicat citat de Reuters.Monarhul va organiza o receptie pentru Zelenski la ora locala 12:30 (13.

Decizie surprinzatoare a CJUE: ONG-urile magistraților pot contesta numirea procurorilor in cazurile de corupție

07:20, 13.05.2024 - Curtea de Justiție a Uniunii Europene a respins cererea Forumului Judecatorilor din Romania, care solicita ca faptele de corupție ale magistraților sa ramana sub competența DNA, așa cum era pana in 2018. CJUE a stabilit ca nu exista nicio norma europeana care sa impiedice organizațiile neguvernamentale…

Utilizarea Telegram in Spania va fi suspendata: Ce au decis judecatorii de la Inalta Curte

12:56, 24.03.2024 - Utilizarea Telegram in Spania va fi suspendata: Ce au decis judecatorii de la Inalta CurteInalta Curte a Spaniei a dispus suspendarea serviciilor aplicatiei de mesagerie Telegram in tara, dupa ce companiile media s-au plans ca le permite utilizatorilor sa incarce continut fara permisiune, potrivit…

Veste groaznica venita din sanul nationalei: Nicusor Bancu, operat de urgența!

14:41, 20.03.2024 - Capitanul formatiei Universitatea Craiova , Nicusor Bancu, a parasit lotul nationalei Romaniei din pricina unei probleme medicale, urmand sa fie operat de urgenta. El a preferat sa rateze meciurile amicale cu Irlanda de Nord și Columbia, de pe 22 și 26 martie, si sa fie apt pentru Euro. „Selecționerul…


Ce parere ai despre aceasta stire?