Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alertă cu bombă la sediile judecătoriei Chișinău din sectoarele Centru și Ciocana

Publicat:

Alerta cu bomba la sediile judecatoriei Chișinau din sectoarele Buiucani și Centru. In jurul orei 08:14, poliția a primit apelul telefonic, efectuat de un barbat, care a comunicat ca in incinta instituțiilor menționate sunt amplasate obiecte explozibile.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Aeroport evacuat! Alerta cu bomba la Chișinau, a doua in doua zile

18:50, 21.04.2024 - Un zbor de la Londra catre Chișinau a fost nevoit sa schimbe ruta de urgența, indreptandu-se catre aeroportul din Iași, dupa ce aeroportul din Chișinau a primit o alerta cu bomba, a doua in doua zile. Ca masura de precauție, aeroportul din Chișinau a fost evacuat. Avionul a aterizat in siguranța la…

Pe aeroportul din Iași s-a activat Planul Roșu: alerta cu bomba la bordul unui avion care venea de la Londra

18:40, 21.04.2024 - Activitatea aeroportului Chisinau a fost afectata duminica seara, in urma unei amenintari cu bomba, cursa aeriana Londra-Chisinau cu 220 de pasageri la bord fiind deviata catre Iasi. ISU Iasi a activat duminica seara, la ora 17.20, Planul Rosu de Interventie, la aeroportul iesean fiind deplasate ambulante,…

(video) Alerta nocturna cu bomba la Aeroportul din Chișinau: Pasagerii, evacuați

09:40, 21.04.2024 - Activitatea Aeroportului Internațional Chișinau a fost perturbata, in seara de 20 aprilie, cu o alerta de minare. Toți pasagerii au fost evacuați, fiind nevoiți sa aștepte afara pana la soluționarea cazului.

Alerta cu bomba la bordul unui avion Turkish Airlines. Aeronava a aterizat de urgența pe Otopeni

23:21, 12.04.2024 - Alerta cu bomba la bordul unui avion Turkish Airlines, care a decolat vineri seara de la Varșovia catre Istanbul. Aeronava Boeing 737-800 avea 158 de pasageri la bord și a aterizat de urgența pe Aeroportul Otopeni. 

Deconectari programate de lumina, pentru 9 aprilie

18:05, 08.04.2024 - Pentru imbunatațirea serviciilor prestate clientilor, I.C.S Premier Energy Distribution S.A. anunta ca pe 9 aprilie, vor avea loc lucrari programate de intreținere, renovare și modernizare a rețelelor electrice pe adresele și in intervalele de timp indicate mai jos. 09.04.2024 Chisinau, sectorul Buiucani:…

Alerta cu bomba la un liceu din Chișinau: Elevii și profesorii au fost evacuați

10:10, 18.03.2024 - Poliția a fost sesizata in juru orei 08:45, prin intermediul serviciului unic 112, precum ca intr-un liceu din sectorul Rișcani, este amplasat un obiect explozibil. Informația a fost conformata pentru Noi.md de catre Ofițera de presa a Poliției Capitalei, Natalia Stati. Potrivit ei, apelul a fost facut…

Ambasada Rusiei in Romania, despre alerta cu bomba de la sediul sau: „O incercare deliberata a dusmanilor de a provoca panica”

11:20, 17.03.2024 - Ambasada Rusiei in Romania a reacționat in cazul genții suspecte gasite langa cladirea reprezentanței diplomatice din București și a catalogat incidentul drept o „incercare deliberata a dusmanilor Rusiei de a provoca panica”.

Un copil a murit, dupa ce s-a prabușit sub gheața iazului La Izvor din capitala

13:10, 27.01.2024 - Un minor in varsta de 14 ani a murit dupa ce s-a prabușit sub gheața subțire a iazului „La Izvor” din capitala. Cazul a avut loc in seara zilei de 26 ianuarie pe bazinul acvatic din sectorul Buiucani, municipiul Chișinau.


Ce parere ai despre aceasta stire?