Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alegerile de la UMF: pasul II. Cine rămâne şi cine pleacă?

Publicat:

Pe 23 ianuarie, universitatea va trimite la dosarul de confirmare a rectorului impreuna cu metodologia de alegeri, astfel UMF Iasi va fi prima universitate din Iasi care va avea desemnat rectorul pentru mandatul 2020-2024. „Ziarul de Iasi" va prezinta care sunt urmatorii pasi, de dupa aceste alegeri, relevanti in contextul in care acelasi scenariu il vom vedea la celelalte institutii de invatamant superior din Iasi. C (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

PSD Iași a depus listele de candidați la locale. ”Omul care il scoate pe penalul Mihai Chirica definitiv din Primarie”

10:00, 27.04.2024 - PSD Iași a depus la Biroul Electoral Județean listele de candidați pentru alegerile locale care vor avea loc pe data de 9 iunie. Social-democrații și-au prezentat echipa cu care vrea sa caștige voturile ieșenilor. PSD Iași și-a prezentat echipa cu care vrea sa caștige alegerile locale din data de 9…

„TAVI”, salvatorul de vieți. In ce consta pasul uriaș facut inainte in lupta impotriva bolilor de inima

18:15, 06.04.2024 - La nivel global, stenoza aortica se afla printre cele mai raspandite afecțiuni cardiovasculare, afectand in special persoanele cu varsta de peste 70 de ani. Cu toate acestea, la Iași, o metoda inovatoare denumita TAVI ofera o șansa pacienților la care intervenția pe cord deschis este contraindicata.

PSD Iași anunța bilanțul racolarilor pentru alegerile locale: 8 primari și peste 50 de consilieri de la PNL, USR și PMP

09:06, 28.03.2024 - PSD Iasi anunta joi ca inca un primar PNL va candida pe listele PSD la alegerile locale, precizand ca pana acum șase primari si un viceprimar PNL, un primar USR, un primar PMP si peste 50 de consilieri locali s-au alaturat social-democratilor la Iasi.

Inca un primar PNL va candida pe listele PSD Iași la alegerile locale

07:50, 28.03.2024 - PSD Iasi anunta joi ca inca un primar PNL va candida pe listele PSD la alegerile locale, precizand ca pana acum 6 primari si un viceprimar PNL, 1 primar USR, 1 primar PMP si peste 50 de consilieri locali s-au alaturat social-democratilor la Iasi, conform News.ro. ”Primarul Costel Hugianu si cei 8…

Sorin Grindeanu: „Vrem sa terminam Centura de Sud a Timișoarei. Alegerile vin și pleaca, dar aceasta centura trebuie terminata”

19:15, 22.03.2024 - Sorin Grindeanu: „Vrem sa terminam Centura de Sud a Timișoarei. Alegerile vin și pleaca, dar aceasta centura trebuie terminata”. O delegație la varf a coaliției guvernamentale l-a insoțit, astazi, pe ministrul Sorin Grindeanu, intr-o ampla inspecție a principalelor lucrari de infrastructura din țara.

Tudorel Toader a pierdut alegerile pentru functia de rector al Universitatii „Alexandru Ioan Cuza“ din Iasi

23:25, 18.03.2024 - Tudorel Toader sustine, dupa ce a pierdut luni alegerile pentru functia de rector la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi, ca nu au contat realizarile si faptele, ci doar calculele si aranjamentele. El a precizat ca are sentimentul ca s-ar fi pus la cale impotriva sa o “monstruoasa coalitie”.“A…

Tudorel Toader nu mai este rectorul Universitatii ”Alexandru Ioan Cuza” din Iasi. Cine a caștigat alegerile

23:15, 18.03.2024 - Profesorul Tudorel Toader a pierdut alegerile pentru functia de rector al Universitatii ”Alexandru Ioan Cuza” din Iasi, el fiind invins in turul doi, la o diferenta de peste 250 de voturi de Liviu Maha, profesor de economie, scrie News.ro.

Marcel Ciolacu, despre candidatura sa la alegerile prezidențiale 2024: ”Imi doresc un președinte care sa construiasca”

21:16, 09.03.2024 - Marcel Ciolacu a vorbit despre candidatura sa la alegerile prezidențiale 2024. Va candida intr-adevar actualul premier? Aflat la Iași, liderul social-democraților, Marcel Ciolacu, a declarat sambata ca inca nu a decis daca va candida la alegerile prezidențiale. Acesta a vorbit despre nevoia unei stabilitați…


Ce parere ai despre aceasta stire?