Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alegeri prezidenţiale în Afganistan: 450 de civili au fost victime ale unor atacuri, dintre care 85 au murit

Publicat:

Peste 450 de civili au fost victime ale unor atacuri, dintre care 85 au murit, in campania electorala si in primul tur al alegerilor prezidentiale din Afganistan, in principal din cauza talibanilor, a anuntat ONU marti, scrie agerpres.ro.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Accident grav pe DN 24, in Vaslui. Un om a murit, iar alte 2 persoane sunt in stare critica VIDEO

18:01, 19.05.2024 - Un accident rutier a avut loc in comuna Șerbești pe DN24, intre un autoturism și 2 motociclete, urmat de incendierea autoturismului. Evenimentul s-a soldat cu 3 victime (din datele inițiale). Din cadrul  Detașamentului 2 de Pompieri Iași o autospeciala de intervenție și a fost direcționat și elicopterul…

Inca o provocare de pe TikTok face victime in randul adolescenților. Un copil de 14 ani a murit, dupa ce a acceptat „One Chip Challenge”

18:35, 18.05.2024 - Specialiștii trag un semnal de alarma, dupa ce in ultima perioada au aparut tot felul de provocari pe TikTok. Una dintre ele este „One Chip Challenge”, care a ajuns și in Romania. Un copil de 14 ani a murit dupa ce a consumat un chips tortilla extrem de picant.

Cinci femei și un copil au murit in atacuri cu drone asupra Donețk și Belgorod

07:40, 17.05.2024 - Patru femei au fost ucise joi in urma unor atacuri ucrainene asupra Donetk, un oras ocupat de fortele ruse, au anuntat autoritatile stabilite de Moscova. Intr-un alt atac in Belgorod, o femeie și un copil au murit in timp ce mașina in care se aflau a fost lovita.

FOTO Langa noi: Un tanar a murit, iar un altul a fost ranit grav intr-un accident de motocicleta la Dumbraveni

08:55, 13.05.2024 - FOTO Langa noi: Un tanar a murit, iar un altul a fost ranit grav intr-un accident de motocicleta la Dumbraveni Purtatorul de cuvant al ISU Suceava, maior Alin Galeata, a anunțat ca duminica seara s-a produs un accident de motocicleta cu doua victime. El a spus ca o motocicleta a ieșit in afara parții…

Au trecut opt ani de la atacul talibanilor in care au murit doi militari buzoieni

15:50, 07.05.2024 - Articolul Au trecut opt ani de la atacul talibanilor in care au murit doi militari buzoieni se poate citi integral pe Stiri de Buzau . Au trecut opt ani de la tragedia din Afganistan in care buzoienii Adrian Vizireanu și Iulian Dumitrescu, subofițeri in Forțele de Operații Speciale (FOS) au cazut la…

Cați ucraineni au murit incercand sa treaca ilegal granita pentru a fugi de razboi. Cele mai multe victime, la frontiera cu Romania

09:50, 30.04.2024 - In jur de 30 de barbati ucraineni au murit incercand sa treaca ilegal granita pentru a evita sa lupte in razboiul cu Rusia, a declarat purtatorul de cuvant al Serviciului de paza a frontierei Ucrainei, Andrii Demcenko. Cele mai multe decese s-au produs in timp ce traversau granița cu Romania.

Rujeola continua sa faca victime in Romania! Doi copii sub un an au murit

14:10, 28.02.2024 - Rujeola, o boala care poate fi prevenita prin vaccinare, continua sa faca ravagii in Romania, lasand in urma tragedie și pierdere. In ultima saptamana, doi copii sub un an au murit din cauza acestei boli, subliniind necesitatea unei acțiuni urgente pentru protejarea sanatații publice.


Ce parere ai despre aceasta stire?